

Doğuhan Gidiyo [Son Mektup]
-
puhahahahah ne sevilen adammıssın sen bende sevindim gittiğine ikky ozentisi
-
üzüldüm lan!cidden işi bilen adamlar gidio yavaş yavaş.tikky miki hikaye.çok bişi demicem.ayrıca giderken bile sewmeyenlerini çıldırtıosun onlara küfretmeyerek ve hala alaycı bi şekilde cwp vererek!ilerde dönermisin bilmem ama hayatta sana başarılar
-
doğuhan seni geçenlerde mecidiyeköyde gördüm.üstüne atlıcaktım ama son anda vazgeçtim.nereye gidiyosun yavrucum köye dedenin yanına mı?koyun mu hoplatcan.
neyse bugün fazla kaçırdım kendimi doğramadan uzayım. -
züe
-
Oleyyyy...
İnan çok sevindim, umarım bu kararında istikrar gösterir ve biran önce uygulamaya koyulursun. Lakin yarın absurd mesajlarını görmeyiz işşallah da, seni bu istikrarından dolayı tebrik ederiz.
Yolun açık olsun.
Allah'a yakın, tahribat login'e uzak ol yeter.
-
Abu adam gitmiyo sadece geyik bu konu insanlar hala anlayamamis sanirim ?
-
Lam ister gitsin ister gitmesin, ister tiki olsun ister miki olsun adam daha gitmeden bu kadar laf edilmez ki =) hadi gitsin neyse :P. Ben ne üzülüorum ne sewiniorum nötrüm ben
-
hehe bir an hewes bu arada doguhan demisin dew ekranlar Exploit e falan ama sen daha ewinde 15 ekran tw izlerken ben porno izliodum dew ekranda cd yi takıp =) ne konuşuın aq =) la sewilmion iste ne ruhsuz herifsin a.q dier konuda da demissin kisitemi aynen kopyalayıp site açan herifler bana konusuyo lan sitene ilkkez girdim onda da bisi yok bi herif war özenti özenti tipli bi herif uzuns açlı falan böle mal gibi büük ihtimal sensindir o =)).Neyse bi de demisin benim sitenin aynısını açmışlar büük ihtimal onu da sen açtın =)
-
Designer la yaptıgınız okadar atışmada bile gitcem dememiştin, ne oldu boyle? o gitti bi yerlere kayboldu ortalıktan zaten (sağlam çiziyodu be). muritler kıl oluyo felan belki biraz kılsın ama sende iyi çiziyosun :D burada her her renkten adam var (hatta neleri var :D )
gitme bence ha adminlik felam bekleme bence, sana adminlik verdiklerini düşünemiyorum aynı gun içinde muridlerin yarısı uçmuş olur :P . sen bilirisn tabi ne bok yersen ye o ayrı. -
doguhan'a adminlik verilirse mahsun kırmızıgül'ün borusan flarmoni orkestrasında violensel olması için kapmanya başlatırım.
Toplam Hit: 3526 Toplam Mesaj: 22