Doğum Günün Kutlu Olsun Emirreis...
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------buyur gel kutlayalım emirreis soframıza buyur içelim...harbi diyorum sofra hazır burda..gerçi biter şimdi ama ayırırım sana
doğum günün kutlu olsun
-----------------------------Hocam çalısıyorum, geçen hafta izindeydim bu hafta iş bası. Neyse seninde bi yemek sözün olsun. Yemekler 4 oldu :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------buyur gel kutlayalım emirreis soframıza buyur içelim...harbi diyorum sofra hazır burda..gerçi biter şimdi ama ayırırım sana
doğum günün kutlu olsun
-----------------------------Hocam çalısıyorum, geçen hafta izindeydim bu hafta iş bası. Neyse seninde bi yemek sözün olsun. Yemekler 4 oldu :)
-----------------------------
aga canın sağolsun a.q kafam güzel diye demiyorum bak bi kokoreç ısmarlarım mürid kardeşime :d -
ipne herif dogum gunun kutlu olsun hayatında basarılar dilerim
-
ayrıca Giresunspor camiasıda kutluyo kardeşim goğum gününü en kısa zamand maçlara bekliyoruz diyolar habern olsun:)
yemeğin kralı benden :)
-
dogum gunun kutlu olsun hojam. nice senelere
-
Gelecem abi Giresunum gözümde tutuyor, dün babam gitti memlekete fındıkta bende gidecem :)
Oradaki tüm kardeşlerime benden slm ilet, gelecem maçlara. :)
-
dogum günün kutlu olsun hocam..
-
dogum günün kutlu olsun lan
-
a.selam bekliyoruz dört gözle seni da:)
-
Emir ne sevenin varmış kurbane çok güzel ya... hele senin için duygu yüklü bi kalbinde burda olması süper olmuş..