Dogum Yapan Akrep Den Görüntüler...
-
vay a.q munun hayvanı :D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
shockman bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı
-----------------------------Ve sonra korku içinde uyandın dime ? (:
Yok be hocam harbi anlattığım olay doğru kafasına kafasına vurdukça çoğaldı akrep felanda değildi normal hamam böceği gibi bişey dedim memeli bu alt tarafta meme felanda göremedim ama yemin ederim başıma gelmiştir bu olay.
-----------------------------Olurmu Hocam o akreptir ne biliyon, belkide Bir insanın avı olmaktan son anda kurtulmuştur, Ancak Kıskaçlarını Amansız Kaçışta kaybetmiş olabilir. Kıskaçları yokken zaten aynı bir hamam böceğini andırır, Sen beni dinle evi bi kontrol ediver, Allah Muhafaza büyük dert yaratmasın sonra, Bir sabah uyanınca Demeye dilim bile varmıyor yahu. :(
Bak hala taşak geçiyo olm akrep değildi diyom lan :D ankarada evin içinde akrep ne arasın böcekti o :D
Hoca Daşşak geçmem ben, kimseyle, Tamam hatalı benim. Düşünende kabahat. -
kesin bir hikmeti bir nedeni vardir cok ilginc amk
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------Yok be hocam harbi anlattığım olay doğru kafasına kafasına vurdukça çoğaldı akrep felanda değildi normal hamam böceği gibi bişey dedim memeli bu alt tarafta meme felanda göremedim ama yemin ederim başıma gelmiştir bu olay.
kafasına değilde başka bi yerine vurmuş olmayasın :D (vurunca çoğalması normal bence :D)
-----------------------------merakla konuyu takip ediyorum komedi dükkanı şerefsizim :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------Yok be hocam harbi anlattığım olay doğru kafasına kafasına vurdukça çoğaldı akrep felanda değildi normal hamam böceği gibi bişey dedim memeli bu alt tarafta meme felanda göremedim ama yemin ederim başıma gelmiştir bu olay.
kafasına değilde başka bi yerine vurmuş olmayasın :D (vurunca çoğalması normal bence :D)
-----------------------------merakla konuyu takip ediyorum komedi dükkanı şerefsizim :D
aynen bende takip ediyorum konu çok değişik yerlere sapcak gibime geliyo :D -
itiraf ediorm o akrepi ben ziktim
-
ii çıkartıo mus ya :D
-
afedersiniz sıçsa o kadar fazla olmaz bea :|
----------
Cradle-Of-Filth olm yeme bizi; kim bilir neler yaptın da çoğaldı o hayvan o kadar...
sonra bizi terlik diye ye...baba oldun lan :P =)
-
Akrepler ve öyle bol bol zıçar gibi doğuran hayvanların yavrularından sadece 3-5 tanesi yaşar. Ekosistem a.q. :D Düşünsenize o kadar hayvan olsaydı :D
Ayrıca o hamamböceği olayı bana da oldu. ama ben spreyi sıktım valla baya böcük dağıldı tırstım a.q. bütün spreyi üstlerine boşalttım :D
-
aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı
-----------------------------aynısı bana da olmuştu lan :D