Doktor Bey Oğlumu Kurtarın ! [ İnternet Bağımlısı ]
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Alayımızı alırlar ozaman :)
bencede bütün TBT toplasinlar götürsünler m.k TBT girdigimden beri herseyi bıraktım paso forum Cvplıyom bagımlılık yaptı :D benide goturun:D -
sil gitisn
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------BİR GÜN BİLE OKULA GİTMEMİŞ
O.Ç. 18 yaşında. Üniversiteyi kazanmış, kaydı yapılmış ancak son iki yıldır internet bağımlılığı nedeniyle bir gün bile okula gitmemiş. Hastaneye ailesinin imzasıyla, onun istemi dışında yatırıldı. Bilgisayardan uzaklaşmamak için fast food dışında yemek yemiyor. Arkadaşlarıyla özellikle son bir buçuk yıldır hiç diyaloğu yok. Telefonunu bir yıldır hiçbir şekilde kullanmıyor.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
çocuğun ismi de dalga haa o.ç :)
-----------------------------Harbiden ya :D O.Ç :D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
tbt nin alayını götürsünLer o zaman :P
-----------------------------muahahha aynı
-
benim 20 saat gecirdigidme olmustur, oluyordur :=) . Delirmedim, aksine gayet de memnunum.
-
gVeR bunu yazdı:
benim 20 saat gecirdigidme olmustur, oluyordur :=) . Delirmedim, aksine gayet de memnunum.
-----------------------------ben hatırlıyom ilk bilgisayar alığımızda evde kims eyokken 22 saat falan dı sonra dayanamıştım halada abzaen öle ama hiç bişe olmuyo
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------gVeR bunu yazdı:
-----------------------------ben hatırlıyom ilk bilgisayar alığımızda evde kims eyokken 22 saat falan dı sonra dayanamıştım halada abzaen öle ama hiç bişe olmuyo
-----------------------------yuh yani
-
Bi an beni anlatıyomuş gibi hissettim :P
-
bende bi ara başladıydım sonunda bitti şükürler olsun :D
-
puhuah kopdum ya, pokemon bağımlısı olanları da falan kabul ederler mi acaba.