Doktor Tavsiyesine İhtiyacım Var...(Lütfen Bakın Hocalar)-(Ortopedi Ve Nöroloji)
-
tavsiyediyorum.com dan bak hocam yorumları da oku
-
@zalimadam - Size de geçmiş olsun. Ne diyim hocam Allah iyi etsin.
-
@koray - hocam güzelde, o tip sitelere de bakınca insanın kafası karışıyor
-
Nice devlet hastaneleri, nice özel hastaneler, babam için kesin felçsin dedi. (Boyun fıtığı yüzünden) ameliyat olması gerekiyordu. Ağrılarda duramaz oldu, bacağının üzerine basamaz oldu. Masada kalırsın dediler. Ama izmir kent hastanesinde Kemal YÜCESOY diye bir doktor var. o adam " basit iş " dedi ve bir günde ameliyat edip babamı taburcu etti. Şiddetle araştırmanızı öneririm.
-
can498 bunu yazdı
Nice devlet hastaneleri, nice özel hastaneler, babam için kesin felçsin dedi. (Boyun fıtığı yüzünden) ameliyat olması gerekiyordu. Ağrılarda duramaz oldu, bacağının üzerine basamaz oldu. Masada kalırsın dediler. Ama izmir kent hastanesinde Kemal YÜCESOY diye bir doktor var. o adam " basit iş " dedi ve bir günde ameliyat edip babamı taburcu etti. Şiddetle araştırmanızı öneririm.
Şu yorumlar işine yarayabilir.
http://www.eniyihekim.com/kemal-yucesoy/beyin-ve-sinir-cerrahisi/izmir
-
@can498 - hocam harikasınız. :)
Sordum kendisi yan dal olarak kesinlikle söylediğiniz doktora görüneceğini söyledi. Çünkü ayaklarında his kaybı var. Teşekkürler. :)
-
@mustafa_unax - Çok teşekkür ederim hocam. Baktım linke. Eyvallah.. :)
-
zalimadam bunu yazdı
antalya araştırma hastanesine sakın gitme amk.
adamların ayağına gittim. dedimki benim arızamı kimse çözemiyor. sol kulakla birliklte yüzümün yarısı ağrıyor. ölecem 8 yıldır bu ağrıya kimse çözüm bulamadı.
alın ssize araştırlacak arıza. bulun kesin parçalayın ama beni bu ağrıdan kurtarın dedim.
yok arkadaş birüsür tahlil yaptılar. biz birşey yapamayız dediler. klasik makinaya bağlayp birşey görünmüyor cümleleri.
:( geçmiş olsun.
Sanada gecmıs olsun kardesim..
-
1,5 sene önce trafik kazası geçirdim t8 omurga kırıldı belden aşağısı tutmuyodu özellikle sol bacağımda hiç his yoktu. Prof. Dr. Sait Naderi'ye ameliyat oldum.
Şu an koşabiliyorum her aktivetimi yerine getirebiliyorum. Sadece sol ayağımda birazcık his kaybı var onuda şöyle açıklim ılık suyla normal suyu ayırt edemiyorum.
-
Adana Ortopedia Hastahanesinde Prof. Dr. Mahir GÜLŞEN var, daha iyisini bulamazsın. Ancak tek bir randevu bile 200 TL idi 2 yıl önce. Ben de bi arkadaşım için görüşmüştüm, kendisi koşuyor şuan. Adam hem çok şeker tonton bi amca, hem de hakikaten ünvan olarak değil gerçekten prof.
http://www.ortopedia.com.tr/hastane/?/profe-dr-mahir-gulsen-
Apolitik tarafından 29/Oca/16 17:33 tarihinde düzenlenmiştir