folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doktora Dava Açmak İstiyorum?

Doktora Dava Açmak İstiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    sandman bunu yazdı:
    şimdi bence dava ac hakkını ara önemli olan burda iyi avukat tutmaktır çünkü adamın hakimi kafalaması lazım...Hakim ne anlasın yoksa teşhisten şundan bundan. Doktor benim bildigim kadarıyla bu işten rahat sıyrılabilir ama diyorsunki var olan teşhisi onaylamadı ondan ilaç alamadık işte o zaman işin rengi degişir. Sen bunu bu tarz davalara bakan ve mümkünse tanıdıkları iyi olan bir avukata götür.
    baq simdi söle anladım ben..doktor bunun siroz olmadııgını sölemiş ama raporda siroz yazıyor..ve sölenmediği için bunlarda önlemini almamıs ve bu yüzdende hastalık ilerlemiş..bence dava ac..çünki haklı taraf sizsiniz gibi gözüküyor tamamen kendi görüşüm bu..

evet kanka aynen öyle, yazın gittiğimiz herif profesördü, adama sonucu götürdük bişeyin yok dedi, dün aynı sonucu başka bi uzmana götürdük burda siroz yazıyo profesör bunu nasıl görmez dedi.. bakalım babam gelsin konuşucam bi kaç avukata da danışalım peşini bırakmam bu işin.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Cold çok geçmiş olsun öncelikle,aynı durum bizimde başımıza geldi ama avukatlara fln danıştık aile içindeki avukatlara,bişey çıkmayacağını söyledikleri için vazgeçtik ama bide sen danış istersen...Umarım baban sağılğına kavuşur..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

Çoook Geçmiş olsun.. Dr devlet hastanesimi yoksa özelmi acaba? burda tabi 100 % siz haklısnız doktor tanıyı erken koymaması gibi 

Baştan sağma iş yapmasıyla burda muhakkak hasta mağduriyeti konumuna düşmüşsünüz. Dava açsanız elinizdeki tahlil 

Sonuçları sizin delilinizdir.. rahat olunuz burda 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    kotusirine bunu yazdı:

Çoook Geçmiş olsun.. Dr devlet hastanesimi yoksa özelmi acaba? burda tabi 100 % siz haklısnız doktor tanıyı erken koymaması gibi

Baştan sağma iş yapmasıyla burda muhakkak hasta mağduriyeti konumuna düşmüşsünüz. Dava açsanız elinizdeki tahlil

Sonuçları sizin delilinizdir.. rahat olunuz burda

tahlili yanlış okuyan doktor tıp fakültesinde prof. yani devlet hastanesinde, diğeri özel..

ço sağol bu dediklerini de göz önünde bulundurucam, nakamura'm sana da teşekkür kardeşim çok sağolun 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek

Bence sen al raporlarını başka bir doktora git. Prof. un öyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Ama tabi ki bazen olabiliyor bu tür ihtimaller ama çok nadir. Bana sorarsan özeldekindense prof. e güven.

www.karsinojen.tr.cx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek

Kardeş şu aşamada dava vakit kaybettirir.
    Davayı belki kazanabilirsin ama Allah gecinden versin babanın kurtulması şu aşamada daha önemli olduğu kanaatindeyim.Davayı raporları sonraya bırak geçmiş ile yaşanmaz geleceğe bak.
    Önce babanın sağlığı için adımlar at.

Acil şifalar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Doktorlar hep böyle işte, paran varsa iyi bakarlar yoksa vay haline. Geçende bir tanesini bir hasta yakını vurmuştu adam o kdar kurşun yediği halde kurtarıldı, ama o kurşunları yiyen garibanın biri olsaydı kesinlikle kurtarmazlardı. Bence hiç durmayın açın davanızı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

abi bak yanlıs anlama ama sımdı o .... doktorun kactane avukat hakım dostu vardır!Ben misal yerinde olsaydım sadece gıder ona zarar verırdım.Ya takardım yada ne bilem zarar işte!Sonucta babanın hastalık cok ılerlemıs.Nasıl anladıysan oyle yap!

Cok acıl sıfalar dılıyorum.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

anlattığın kadarıyla profesör ün bir ihmali söz konusu görmemiş gözden kaçırmış anlamamış bakmamış vs vs  olmaz.

madem rapor var  e porf un adı,  gün saat vs de mevcut demektir elinizde ,elinizde verdiği ilaçların reçetesi yada saglık karnenize yazdığı ilaçlarda duruyordur .o halde o prof um diye geçinen pezevenkin işi yaş.

ama arkadaşında dediği gibi siz yinede bir doktora daha götürün. yine bir yanlışlık olmasın siroz olmayan adama siroz tedavisi yapılmasın.

geçmiş olsun allah sıhhat versin.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    şimdi bence dava ac hakkını ara önemli olan burda iyi avukat tutmaktır çünkü adamın hakimi kafalaması lazım...Hakim ne anlasın yoksa teşhisten şundan bundan. Doktor benim bildigim kadarıyla bu işten rahat sıyrılabilir ama diyorsunki var olan teşhisi onaylamadı ondan ilaç alamadık işte o zaman işin rengi degişir. Sen bunu bu tarz davalara bakan ve mümkünse tanıdıkları iyi olan bir avukata götür.
     Öncelikle geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..Sandman arkadaşım demiş ki,avukatın hakimi kafalaması lazım,hakim ne anlar bu işten..Burada işin özünde kafalama diye bir olay yoktur.Hakim bilirkişi tayin eder ya da taraflardan biri de bilirkişi tayin ettirebilir,hakim kararverirken tamamiyle bu bilirkişi raporunu göz önüne alabileceği gibi,almayabilirde..

Anlattığın durumda,doktor,temel hasta haklarından olan,hastayı hastalık hakkında bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemiştir..Öncelikle bu sebepten Medeni Kanun hükümleri çerçevesinde,maddi ve manevi tazminat talebinde bulunabilirsiniz..

Ayrıca doktorun bu yaptığı bildirim yükümlülüğünü ihlali ceza kanunlarında bir suç olarak düzenlenmişse,doktorun ceza almasını sağlayabilirsiniz ve ayrıca sadece mahkeme yoluyla değil,meslek odalarına sağlık müdürlüğüne,doktorun bağlı bulunduğu rektörlüğe de başvurabilirsiniz..Sadece mahkemeye başvurmanız veyahut sadece meslek odasına başvurma gibi bir zorunluluğunuz yok,hepsine birden aynı anda başvurabilirsiniz,hepsi birbirinden bağımsızdır..

Bunlar mevcut olan haklarınız,ancak dava süreci gelir dolaşır,ispat aşamasında düğümlenir.Unutmayın ki açacağınız dava da,davacı taraf olacaksınız ve davayı kazanamazsanız tüm mahkeme masraflarını,karşılayaksınız.Karşı tarafın avukat ücreti dahil..Bu yüzden mutlaka bir avukata danışmanızda yarar var

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 5751 Toplam Mesaj: 38