Doktora Tavsiye Laptop Hk.
-
noname bunu yazdı
bizzat içeriden bilgi aldım arkadaşlar (başka bir doktor.)
açmayı bilene pentium 3 bile yeter dedi, asıl önemli olan ekranmış.
grafikçi arkadaşlar ekranı iyi cihaz tavsiye etsin.
görüntüleri muhtemelen windows dışı açamayacaklrdır, macbooka da windows yükleyince rezil oluyor. onun ekranı elendi bu sebepten
huahahahahaha açmayı bilene ne amk
facebook postu gibi amk kahkaha attım. ekranla dosya açma hızı vs ne alakası var reis msmdmsödlsmdksjdks
arda arası görüntü oynatacak. orta düzey monster alın geçin
-
Macbook m1 hafif pil ömrü çok iyi ekran kalitesi vs vs
-
Olacaklari anlatiyorum :D sen guzel birkac sey bulacaksin. O diger hocalardan macbook duymus olacak. Sana bu laptop bu paraya deger mi diye soracak. Senin cevabindan bagimsiz olarak o laptopi alacak. Sonra rui gel bu laptop sag tiklayamiyor, rui gel wifia baglanamiyorum, rui gel outlook calismiyor.
Allah kurtarsin cok zor :D
-
huawei matebook d16
-
izzmarit bunu yazdı
Olacaklari anlatiyorum :D sen guzel birkac sey bulacaksin. O diger hocalardan macbook duymus olacak. Sana bu laptop bu paraya deger mi diye soracak. Senin cevabindan bagimsiz olarak o laptopi alacak. Sonra rui gel bu laptop sag tiklayamiyor, rui gel wifia baglanamiyorum, rui gel outlook calismiyor.
Allah kurtarsin cok zor :D
Genelde olan bu zaten. Tecrübe konuşuyor 😁😂
Ne güldüm ya😂😂😂
-
noname bunu yazdı
görüntüleri muhtemelen windows dışı açamayacaklrdır, macbooka da windows yükleyince rezil oluyor. onun ekranı elendi bu sebepten
Bazı program ve görüntüler işlemci ve ram gücü de istiyor
-
crystalmeth bunu yazdınoname bunu yazdı
facebook postu gibi amk kahkaha attım. ekranla dosya açma hızı vs ne alakası var reis msmdmsödlsmdksjdks
Seçenekler arasında monster da var evet. Bakalım bir kaç öneri yapip anlatacağım. Eşi kullanacakmis zaten. Sevdiğim birisi olmasa hiç uğramam
-
https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e14-intel-core-i5-10210u-16gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20ra005utx-pm-HB00000R2FDQ > İş Serisi İyidir. Tasarımı biraz kaba.
https://www.hepsiburada.com/hp-elitebook-850-g7-intel-core-i5-10210u-16gb-512gb-ssd-windows-10-pro-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-10u49ea-pm-HB00000ZK3FW > Buda elite serisi iyidir. Tasarımı lenovo ya göre daha zarif
https://www.sunucupazar.com/hp-elitebook-840-g8-2m5u0es-i5-1135g7-8-gb-512-gb-ssd-14-free-dos-dizustu-bilgisayar - Bununda ekranı 14 inç
-
crystalmeth bunu yazdınoname bunu yazdı
Seçenekler arasında monster da var evet. Bakalım bir kaç öneri yapip anlatacağım. Eşi kullanacakmis zaten. Sevdiğim birisi olmasa hiç uğramam
-
Ben olsam macbook alırdım hocam ham şarj,ham taşıma konforu konusunda sizi üzmez röntgen görüntüleri için envai çeşit dicom viewer var sıkıntı çıkaraacağını sanmıyorum.