[Dokuman] - Cracking - Deneme Süresinin Uzatılması
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------aynı işlemi olly i açmadan deneyin birde :) olly olmazsa o gizli dosyayı tutamıyoruz. olly, orada deneme süresi kısmındaki kodları kilitliyomu ne yapıyorsa artık, gizli dosyayı alabiliyoruz ozaman.
-----------------------------bu programın sağlamı elinde ise bir yerlere upload ette bizde çekelim
backdoor'suz falan
-
bende pass cracking işi sanıp hevesle girmiştim :S buda güzel bir döküman yanlış anlaşılmasın :) eline sağlık hocam
-
arkadaşlar, kullandığım olly debuggerın aşağıda linkini veriyorum. içinde derleme scriptler var. o nedenle bazılarını virüslü algılıyor antivirüsler. lütfen önce antivirüsünüzle taratın. sildiği scriptler başlangıç için kullanacağınız şeyler değil. o nedenle olly sorun çıkarmaz.
http://www.4shared.com/file/9OsEx6tK/krzydbgsetup.html
DİPNOT: olly debugger win7 de çalışır fakat içinde hide olly gibi scriptler olly çalışmayı durdurdu hatasına neden oluyor. scriptleri silerseniz olly çalışır fakat, programların ollyi algılamaması için olan scriptleride sileceğinizden dolayı sağlıklı olmaz.
-
resmi sitesi neresi olly debugger ??
-
-
3 oyun indirdim. bende olly olmamasina ragmen birinci oyunu crack yaptim.
fakat ikincide gizli exe gozukmedi.
ucuncude ise gizli exe gozuktu fakat kopyalamama izin vermedi.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------3 oyun indirdim. bende olly olmamasina ragmen birinci oyunu crack yaptim.
fakat ikincide gizli exe gozukmedi.
ucuncude ise gizli exe gozuktu fakat kopyalamama izin vermedi.
-----------------------------olly ile olmayanlarıda dene hocam :)
-
ben bu programı sitesinden indirdim win 7 yönetici olarak çalıştırdıgımda hata vermedi denemek için bir oyun indirdim ama videodakileri yapmama rağmen gizli dosya falan görünmedi klasörde.
-
kararti bunu yazdı:
-----------------------------ben bu programı sitesinden indirdim win 7 yönetici olarak çalıştırdıgımda hata vermedi denemek için bir oyun indirdim ama videodakileri yapmama rağmen gizli dosya falan görünmedi klasörde.
-----------------------------hangisini indirdin hocam? adını ver bakayım hemen.
-
virtualbox ile win xp kurun xp ile yapın işlerinizi. ne virüs korkusu yaşıyorsunuz ne uyumsuzluk sorunu oluyor :D