[Dokuman] - Geri Dönüşümsüz Disk Temizleme - DBAN Disk Wipe Tool
-
command3r bunu yazdı:
-----------------------------blmrt bunu yazdı:
-----------------------------command3r bunu yazdı:
-----------------------------bunu yapınca bilgisayarda yüklü olan programlar siliniyor mu?
-----------------------------
nasıl yani?
-----------------------------diyelim ki C'de 30gb arşiv var silinmesini istemiyorum bunu yaparsam onlarda gidiyor mu hard-diskten?
-----------------------------Evet gidiyor, yedeklersin başka harddiske
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------blmrt bunu yazdı:
-----------------------------bunu yapınca bilgisayarda yüklü olan programlar siliniyor mu?
-----------------------------
nasıl yani?
-----------------------------diyelim ki C'de 30gb arşiv var silinmesini istemiyorum bunu yaparsam onlarda gidiyor mu hard-diskten?
-----------------------------Evet gidiyor, yedeklersin başka harddiske
-----------------------------1tb harddisk doluda hocam nese programı indirdim anlatımını print yaptım harddisk alınca yaparım saolasın
-
Peki arkadaşlar size bir sorum var
Ben acronis true image ile hdd imajı alıp devamlı bunu kullanıyorum ve imaj alınımını şöyle yapıyorum temiz format atıp ( hızlı format seçenegiyle :D ) sonra
yazılımları kurup imajını alıp kullanıyorum bununla gutmann metodu ile wipe leyip bu imajı yükledimmi temizlediğim kalıntılar geri gelirmi ? acaba
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Peki arkadaşlar size bir sorum var
Ben acronis true image ile hdd imajı alıp devamlı bunu kullanıyorum ve imaj alınımını şöyle yapıyorum temiz format atıp ( hızlı format seçenegiyle :D ) sonra
yazılımları kurup imajını alıp kullanıyorum bununla gutmann metodu ile wipe leyip bu imajı yükledimmi temizlediğim kalıntılar geri gelirmi ? acaba
-----------------------------cevap vercek yomkudur :D
-
konuyu hortlatacam; ama kendi sitesinde bile tamamen silinme garantisi vermez yazıyor.
-
konuyu portlattığım için özür dilerim
acaba flasha bunu atıp çalıştırabilirmiyiz ? win7 iso yazdırır gibi