[Dokuman] - Taşınabilir(Portable) Program Hazırlama
-
Dökümanımızda, var olan, bir setup-kurulum dosyasını, portable - taşınabilir program haline getireceğiz. Başlıyoruz.
Kullandığım Programlar
1. Smart Install Maker 5.03 (Portable yapmak için kullandığımız program - http://www.sminstall.com/)
2. Flashget3.7.0.1156en (Anlatımda kullandığım program - http://www.flashget.com)
Kuruluma Başlayalım...
01. Aşama

02. Aşama

03. Aşama

04. Aşama

05. Aşama

06. Aşama

07. Aşama

08. Aşama

09. Aşama

10. Aşama

-
başarılı bi çalışma olmuş tebrikler hocam.
-
Emeğin için çok teşekkür ediyorum, mükemmel bi paylaşım.
Fakat anlamadım konu 5. resim.
Bu deactivite olayı? ben tam olarak anlatamam sen gayet güzel anlatmışsın lakin;
demek istediğin bu kurulumda ki seçenek olayımı? bazı seçenekler qeliyor ya?
-
Eline sağlık hocam çok iyi oldu bu bide katılımsız kurulumu anlatırsan çok iyi olur :)
-
Rebel_Rider bunu yazdı:
-----------------------------Emeğin için çok teşekkür ediyorum, mükemmel bi paylaşım.
Fakat anlamadım konu 5. resim.
Bu deactivite olayı? ben tam olarak anlatamam sen gayet güzel anlatmışsın lakin;
demek istediğin bu kurulumda ki seçenek olayımı? bazı seçenekler qeliyor ya?
-----------------------------5. resimdeki "sessiz Kurulum" işaretlersek "Diyalog kutularını göster" kısmındaki ve "kurulum tamamlandı" kısmındaki "uygulamayı çalıştır seçeneğini göster" kısımlarını kullanamıyoruz...
-
Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------Eline sağlık hocam çok iyi oldu bu bide katılımsız kurulumu anlatırsan çok iyi olur :)
-----------------------------Hocam normal kurulumdan farksız anlamında.. yani netten indirdiğin bir programı kurarken yapılanları (demek istediğim ileri ileri vb.. işlemler atlayıp direk kurulum ) atlayıp portable işlemi sırasında yeniden paketlerden içine extradan dosya eklemeden yapılması işlemine diyoruz..
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------başarılı bi çalışma olmuş tebrikler hocam.
-----------------------------eyvallah hocam... bu tarz bir kaç tane daha çalışmam var bitirdikten sonra onları da yaplaşacam...
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------Eline sağlık hocam çok iyi oldu bu bide katılımsız kurulumu anlatırsan çok iyi olur :)
-----------------------------Hocam normal kurulumdan farksız anlamında.. yani netten indirdiğin bir programı kurarken yapılanları (demek istediğim ileri ileri vb.. işlemler atlayıp direk kurulum ) atlayıp portable işlemi sırasında yeniden paketlerden içine extradan dosya eklemeden yapılması işlemine diyoruz..
-----------------------------Hacım yapılışı :D
-
kusursuz ve enfes olmuş...
kralsın kral
-
Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hacım açıklamayı yaptım çünkü yukarda anlatımı yaptığım işlem... :D
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hacım açıklamayı yaptım çünkü yukarda anlatımı yaptığım işlem... :D
-----------------------------heeee anladım lan :D tamam tamam :D