Dokunduğum Herşeyden Elektrik Çarpıyor.
-
saçlarını kazıt. tüylü elbise giyme düzelir :D
-
kösele ayakkabı giy sorun çözülür. stresten yada oturup kalktıgın yerlerden dolayı statik yükleniyorsun.
-
Aynen bende ara sira kime dokunsam elektirik carpiyo :D
-
demin ben de telefona atlattım yanlışlıkla, Allahdan bişey olmadı çalışıyor :)
-
aynı durum bendede var insan bile dokunsa çarpılıyorum ara ara geçenlerde abim koluma dokundu oda çarpıldı bende :) günahımız mı çok ne
acaba burdan yola çıkarak insan vücudundan telefonu şarj edecek akdar elektrik üretebilirmiyiz :)
TheGoFReT tarafından 05/Eyl/13 20:57 tarihinde düzenlenmiştir -
beyaban bunu yazdı
sana bi topraklama yapalim haci :)) 2 gundur santiyede topraklama yapiyoruz zaten malzemede var :)
hahhaahha
-
bi ölçü aleti alıp kendini ölç kaç volt var
Ac mi Dc mi merak ettim -
kaygusuz bunu yazdı
bi ölçü aleti alıp kendini ölç kaç volt var
Ac mi Dc mi merak ettimstatik oldugu için ölçüm sonucu alamazsın.
-
hocam yakın zamanda deprem olacak gibi geliyor. bu teorilerden biri , elektomagnetik alan yüzünden bunlar hocam . yapay deprem olacak bence . ALLAH korusun , umarım birşey olmaz.
-
Hacılar sabah iş başı yapiyorum 9 dan 6 ya kadar bilgisayar başındayım.7 gibi eve geliyorum akşam 12 ye kadar bilgisayar başındayım .Bundan olabilir ancak benim yanımdaki arkadaşlarımın durumuda yaklaşık aynı ama onlarda birşey yok . Belki çoğunuz inanmıyordur ama gerçekten yarım saatte bir dokunduğum şeyden çarpılıyorum.Tahtanın olması da gerçekten çok garip plastik penceredende çarptı ayrıca :D toprak olayıda dediğim gibi bu durumdan dolayı yürüdüm bi 10 dk toprakta o günden sonra çok daha fazla olmaya başladı..