Dokunmatik Ekran Özelliği Olan Cep Telefonları
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------. En iyi dokunmatik ekrana sahip telefon konumunda su anda,
-----------------------------Abartı olmuş dostum.
iPhone iyidir. (Genede iyidir.)
Asus P535 kullanıyorum mesaj vs. işleriyle çok haşır neşir değilsen iyidir. Ancak artık eski model oldu biraz.
Onun dışında Nokia 5800 önermem. Nokia çoğu yerde toplattı bu telefonu, ülkemizde de hatalı modelleri var.
HTC Touch'ı övmüştü bir arkadaşım.
-
hoca iphone kullanicisiyim ve bir cok arkadasimda blackbery ve htc var ve sana tek kelime soyleyim dunyanin en iyi dokunmatik aleti iphone dadir!
siralam su sekilde.
1- iphone
2- htc
3- blackberry
4- samsung -
http://vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37966
bunu bil,ir bunu sölerim HTC Touch gerisi yalan -
HTC Touch HD + Windows Mobile 6,5
tadından yenmez valla (:
-
forever iphone=)
-
HTC Touch 3G ( 3232)
Bu cihaz da manyak yok yok yani. Ama harbiden olmayan bişey var.... radyo
ASUS P535 de sağlamdır bizraz eski bir modeldir ancak bence hala piyasadaki pda ların çoğuna taş çıkarır.... Katılan ???
-
hacı samsung star 5233a aldım şuan gyet memnunum tek eksııgı oyun ve yuklemeler cok resmi
-
kullanışsızlardır..
-
ıphone dan başka bütün telefonlarda sorun yaşarsın paraya kıy ıphone al derim, diğerlerinin algılaması çok geç dostum, ıphone ıslak parmaklarla bile sorunsuz çalışıyor karar senin
-
bende şuan 5800 var malesef ilk parti bozuk mallardan aldım ve mağduriyetimi gideremedim nokia bu dakikadan sonra benim için bitmiştir eğer elindeki nakit fiyat fazlaysa piyasanın 3 tane telefonu var şuan Nokia N97, Samsung HD i8910, İphone 3GS bende yıl sonunda telefonumu değiştireceğin alacağım telefon i8910 özellikleri çok ileri seviyede googleda aratabilirsin zaten okuyuncada anlarsın ayrıca aklında bulunsun N97 de 5800 da dokunmatik değil basmatik ama i8910 bu konuda iyiymiş neyse ben tavsiyemi verdim i8910 fiyatı şuan 1400 yaza kadar beklememin sebebi maddi ayrıca telefonun güncellemesinin çıkması lazım şuan işletim sisteminden kaynaklanan hatalar varmış neyse kolay gelsin