Dokunmatik Mi ? Klavyeli Mi ? (Telefon)
-
dokunmatık ekranda ıphone hocam kım ne derse desin nokıa dokunmatıkte traş
-
Kesinlikle ama keainlikle iphone 3G s al hocam pisman olmazsn boyle bir alet yok 10 kere alacaksam 10 ununda da alirim. Ustune makina yok . Zaten surdan anla kaliteyi bicok gazetenin iphone a ozel uygulamalari var tek tikla iphone ozel gazeteni okuyosun bicok banka firma da keza oyle. Cok ozel bir alet yasaman lazim yanlis sularda gezme tavsiyem :)
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
Kesinlikle ama keainlikle iphone 3G s al hocam pisman olmazsn boyle bir alet yok 10 kere alacaksam 10 ununda da alirim. Ustune makina yok . Zaten surdan anla kaliteyi bicok gazetenin iphone a ozel uygulamalari var tek tikla iphone ozel gazeteni okuyosun bicok banka firma da keza oyle. Cok ozel bir alet yasaman lazim yanlis sularda gezme tavsiyem :)
hocam ilk postumu bi okusaydın keşke 450 max limit dedim :|edit : diğer konuda demiştim :)
-
bak iş işten geçmeden bidaa düşüüüün :))
sony ericson diyoruuum :)
hadi model vermiyorum bu defa sadece sony ericsson =)=)
king of the dokunmatyckhs, king of the klawyes, king of the telefoneesss :D
pişman olmayacaksn kuzum
-
evet müridler şimdi telefoncuya gittim zaten dükkanın karşısında
5800 10 taksit ile 480'e anlaştık
sonra adam e71 çıkardı 2 hafta önce satmış herif paraya sıkışmış geri getirmiş buda kelepire almış
sana 400 liraya veririm dedi ve faturası bile daha kesilmemiş aldığım anda kesecek ve garantisi şuan itibari ile başlayacak
bende çok pis kararsız kaldım 2 tane cazip teklif ne yapayım kafam karıştı
-
Kreyzi bunu yazdı:
evet müridler şimdi telefoncuya gittim zaten dükkanın karşısında
5800 10 taksit ile 480'e anlaştık
sonra adam e71 çıkardı 2 hafta önce satmış herif paraya sıkışmış geri getirmiş buda kelepire almış
sana 400 liraya veririm dedi ve faturası bile daha kesilmemiş aldığım anda kesecek ve garantisi şuan itibari ile başlayacak
bende çok pis kararsız kaldım 2 tane cazip teklif ne yapayım kafam karıştı
----------------------------- -
5800 dokunmatik mi yoksa basmatik ekran olarak mı geçiyor
www.ctrlpda.com alışveriş bölümüne bakmanı öneririm
-
dokunmatik problem olur klavyeli daha çok problem olur
bu arada tel seçerken de bazılarının dokunmatiğinden çok şikayet geliyor ona göre seç
-
dokunmatik dayanmaz, klavyeli yaramaz..
6303,6700c,e51,sonyericson k850 bunları tavsiye ederm
-
Sar değerlerleri çok daha önemli bir kıstas.Dikkat etmekte fayda var.