Dokunmatik Telefon Önerileriniz ?
-
SONY ERRİCSON ANİO
-
hocam ben iphone 3gs kullanıyorum çok memnunum
-
spot corby wifi 200 tl
-
walla hocam 2 3 aydır bnde yeni nesil telefon almak için araştırıyorum. ve sonunda kararımı verdim 10 gün içinde galaxy s 2 almayı düşünüyorum.
-
symbian alıyım deme bu devırde symbıan alan mı kaldı. İphone 2g al . Temiz bulursun :) az daha koyabılsen 3g alırdın :)
Androıd bak hocam
-
Aslında çakma ıphone de baktım ama onda da beğenen var beğenmeyen var kararsız kaldım.Samsung almayı planlıyorum. Galaxy fit 2.el temiz bulabilirsem alıcam ya da daha ucuz yollu bir şeyler alıcam önerilerinizi bekliyorum.
-
Hocam bence biraz daha para topla ıphone 4 al derim :)
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------
lg gm735 almada ne alırsan al.
-----------------------------
Niye ben 1 sene kullandım ve çok memnundum
Lg gm735 i düşünebilirsin hocam windows mobile işletim sistemi var 256 ram 512 rom var sensörleri falan mükemmel ötesi o fiyata alınabilcek en iyi dokunmatik telefonlardan biri :) -
5233 aldım dokunmatikte sorun oluştu garantiye gönderdim degiştirdiler bu modellerde bu sorun cıkıyormuş bence dokunmatik yada bir marka sececeksen ürününün arkasında müşteri şikayetlerine cevap veren bir firma sec derim
şikayetimvar.com
su an memnunum o kadar cok konuşmama ragmen şarzı cok gidiyor
-
dst sense kullanıyorum, çok da memnun değilim we gm almanı hiç önermiyorum. kapalı kutudan bile bozuk telefon çıkıyor. samsung tercihin olsun.