Dokuz Eylül Üniversitesi MYO Yaz Okulu Fiyatları :@
-
paraların 3/2 si hocalara gıdıyor ... sahsı fıkrım yaz okulunda sınav notlarınız çok dusuk degılse vede hocalarla mantıklı iki kelam edersenız gecersınız :) an azından bende oyle olmustu
-
evvet oda bir dokuz eylül maduru..tıpkı benm gibi... 2 ders 193 ytl +20 ytl ön kayıt hayırlı olsun :|
hazırlıkta yazokulu rekor ücreti bizde sanırım 600 ytl idi gecen sene ydy. :|
izmir ekonomiye gecmeyi düşünüorum daha ucuz :|
-
bende sarkuysan lisesine 2 yıl boyunca 2.5 milyar para ödedim :D o parayı kenara atsam suan özel unv teye gideridm :D
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------ulen 3 tane ders seçtm 248 ytl tuttu bu ne ya :@
çaktımının üni.lerinde herşey para :|
1 sene tekrar ederm blki gitmem amk :|
az önce klavye kırıldı , bass ın jakı bozuk , finalede girmedi gözüküom bi dersten..ne bu cenabetlik bomba olup patlıcam az kaldı !
-----------------------------
şükür :) 3 ders aliyorum okulda şuan Calculus 1 , Physics 2 ve English 2 ve 2.975 YTL yatirdim okulun hesabina :) ders basi 975 YTL ye geldi açikçasi :) birde bankada 50 ytl masraf ödemiştim hesabımdan bankaya havale edip orda elden yatırdım filan ayağına :) şükür etmek lazım dostum -
SpArK bunu yazdı:
EmotioN bunu yazdı:
az önce klavye kırıldı , bass ın jakı bozuk , finalede girmedi gözüküom bi dersten..ne bu cenabetlik bomba olup patlıcam az kaldı !
şükür :) 3 ders aliyorum okulda şuan Calculus 1 , Physics 2 ve English 2 ve 2.975 YTL yatirdim okulun hesabina :) ders basi 975 YTL ye geldi açikçasi :) birde bankada 50 ytl masraf ödemiştim hesabımdan bankaya havale edip orda elden yatırdım filan ayağına :) şükür etmek lazım dostum
hangi üni hocam senin ? özelmi ? :| -
HighNitro bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
EmotioN bunu yazdı:
şükür :) 3 ders aliyorum okulda şuan Calculus 1 , Physics 2 ve English 2 ve 2.975 YTL yatirdim okulun hesabina :) ders basi 975 YTL ye geldi açikçasi :) birde bankada 50 ytl masraf ödemiştim hesabımdan bankaya havale edip orda elden yatırdım filan ayağına :) şükür etmek lazım dostum
hangi üni hocam senin ? özelmi ? :|
-----------------------------evet highnitro kardeşi özel , izmir ekonomi universitesinde okuyorum fakat malesef programlama bilgisayar derken baya ders bıraktım fizik kimya matematik gibi :)
bakalım kurtarmaya çalışıyorum :)
-
fırat uni makina müh 3 ders 412 ytl. Daha 4 gün önce yatırdım parayı içim sızlıyo valla. Sadaka versem daha yararlı olurdu.
-
Hah sizinki de para mı hoca bizde dönem içi ders 300 ytl den başlıyo
nicneyime kardeşimde yazmış zaten aynı üni'nin halt yiyesiyiz :/
-
rekor kimin şimdi? özeldekiler sayılmaz :D
-
ben geçen yaz 1 derse 1200 ytl verdim var mı daha pahalısı :D