Dolandırıcılarda 2 Milyon Kişinin Kredi Kartı Bilgisi Çıktı
-
AbdullahAzad bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Şu ülkedeki bilişim ve siber güvenlik ile ilgili hiçbir habere itibar edemiyorum artık. Basının saçma salak çarpıtmalarından dolayı nefret etmeye başladım bu tarz haberlerden. Googl Adsense mektubuna heyklediği google'dan davet mektubu geldi yazan beyinsiz gastecilerin bulunduğu bir memlekette yaşıyoruz
katiliyorum, hikayedir bence de.
2 milyon CC yi kim nerden bulsun
bu kadar pollyanna olmayin bence.
daha gecen gun akbank bile hacklendik diye aciklama yapti (:
polyannalik degil bu
akbanki hackleyen adamin iki tane meslek lisesi mezunu polise yakalanip milliyete haber olacagina inanmiyorum
-
nurulmac11 bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Şu ülkedeki bilişim ve siber güvenlik ile ilgili hiçbir habere itibar edemiyorum artık. Basının saçma salak çarpıtmalarından dolayı nefret etmeye başladım bu tarz haberlerden. Googl Adsense mektubuna heyklediği google'dan davet mektubu geldi yazan beyinsiz gastecilerin bulunduğu bir memlekette yaşıyoruz
katiliyorum, hikayedir bence de.
2 milyon CC yi kim nerden bulsun
bu kadar pollyanna olmayin bence.
daha gecen gun akbank bile hacklendik diye aciklama yapti (:
polyannalik degil bu
akbanki hackleyen adamin iki tane meslek lisesi mezunu polise yakalanip milliyete haber olacagina inanmiyorum
mevzu zaten tam olarak buradan cikiyor. "sanmiyorum" "olmaz ya" bu kelime kaliplari o kadar tehlikeli ki yillarin guvenlik uzmanlari bile ayni rahatliga kapilip kestaneyi cizdiriyorlar.
inan hacim inan. suratina baksan tinerci bu adam la diyecegin tipler senden benden kat be kat daha iyi.