folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolandırıcılığın Bu Kadarı. Tam Komedi.

Dolandırıcılığın Bu Kadarı. Tam Komedi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hemen konuya giriyorum....

Sayın Abone,

Tarafımızdan gönderilen hesap ve ödeme hatırlatması konulu emillerimiz gözünüzden kaçmış ya da önemsenmemiş olabilir. Lütfen bu durumu dikkate alarak gelen yazılarımızı tekrar okuyunuz!!!
    Bizi aboneliğiniz ve ödenmemiş hesabınızın son durumu ile ilgili bilgi almak için acilen arayınız. Telefonumuzun meşgul olması halinde çağrı merkezimizden size geri dönüş yapılacaktır.

İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Saygilarımızla,
    ASLANNET LTD.

Çalışma saatleri: Haftaiçi 09:00-18:00, Cumartesi 10:00-17:00 arası * Tel: 0850 480 77 05(Aramalar sabit hat tarifesindedir.)
    * Vergi Sicil No: 6 3 1 0 5 9 7 0 9 8 * Bağlı oldugu vergi dairesi: Çorlu/TEKİRDAĞ
    * Adres: Muhittin Mah. Şehit Teymen Yavuz Er Cad. Arca İş Merkezi No:5, Çorlu/TEKİRDAĞ

Gönderici: hesap@hepsiniindir.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Bu Mail de de görüldüğü üzere dolandırılma söz konusu. Siteye üye oluyorsun 1 program indiriyorsun örnğ. adobe acrobat   bunun için senden 99 TL istiyor.

Buda adamların  sıkça sorulan soruları :)  8 Numarayı Mutla okuyun.

7-) Abonelik ödemeleri neden kredi kartıyla gerçekleşmiyor?

İnternet alt yapısının zaafiyetleri sebebiyle, kişilerin kredi kartı bilgilerinin kötü amaçlar doğrultusunda kullanılmak üzere yabancı eller geçmesini engellemek adına aldığımız bir önlemdir(detaylı bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz: http://kredikartim.org/konu/kredi-karti-dolandiriciligi) Biz firma olarak müşterilerimize daha iyi ve güvenilir hizmet sunmak için banka ve PTT posta çeki havale sistemini tercih ettik. Bu sistemle para transferi %100 güvenli olarak gerçekleşmektedir.

8-) İnternet kafelerden sahte üyelik açılamaz mı?

HAYIR. Bu mümkün değildir. Sitemiz en son bilişim teknolojisiyle donatılmıştır. Bu durumlara karşı yuksek kapasitede güvenlik sistemi vardir.

9-) Ekonomik durumu iyi olmayan üyelerinize ödeme kolaylığı sağlıyor musunuz?

TABİ Kİ EVET. Çağrı merkezimizi aramaları veya eposta, mektup ve faks yoluyla durumlarını belirtmeleri halinde kendilerine önerdiğimiz 2,3,4 veya 5 aylık %0 faizli taksitlendirmelerle, ilk taksit tarihini belirttikten sonra ödemlere başlayabilirler. Bu konuda bir sıkıntı yoktur.

11-) 18 yaşından küçüğüm ve yaş sınırı olduğunu bilmeden üye olmuşum. Buna rağmen abonelik ücretini ödemek zorunda mıyım??

HAYIR. 18 yaşından küçüklerin yapmış oldukları sözleşmelerin geçerliliği yoktur. Bu nedenle bizden gelen HESAP yazılarının 18 yaşından küçükler için hiçbir hükmü ve geçerliliği yoktur. Yalnız ebeveynlerden ricamız bu gibi durumlarda mesai saatleri içerisinde çağrı merkezlerimize 18 yaşın altında olduğunu belgelemek adına kimlik fotokopisini faks veya posta yoluyla ulaştırmalarıdır.

Bunları Yiyen varmıdır ?

Ayrıca Henüz Cevap Filan Yazmadım :)  Nasıl Bir Cevap Yazsam :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

bu 0850 numaralarda moda oldu he.

Vardır hocam emekli savcı hakimleri bile hakim savcıyız şu hesaba para yatıran diye kandırıyorlar

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ahaha seni salak yerine koyana en güzel cevap daha da salak davranmak.

Mesela anlamadım de ıslak imza mı atmışım evrağa. Hangi bankayla çalışıyorsunuz. Ödeme seçenekleriniz nelerdir. Takist secenekleriniz nelerdir, bonus kart kabul ediyomusunuz, alacağıma karşılık vereceğimin borç senedini alıyormusunuz, alıyorsanız nerden alıyorsunuz falan  =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Mesela anlamadım de ıslak imza mı atmışım evrağa. Hangi bankayla çalışıyorsunuz. Ödeme seçenekleriniz nelerdir. Takist secenekleriniz nelerdir, bonus kart kabul ediyomusunuz, alacağıma karşılık vereceğimin borç senedini alıyormusunuz, alıyorsanız nerden alıyorsunuz falan  =)

:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

heryerde bulunan ücretsiz programları parayla satıyorlar

fake hesaplar açıp torla giricen siteye sonrada indir babam indir :D

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

hocam bunu deneyeceğim :)

Başka fikri olan.

Birde Buna çok güldüm a.k 

:)

8-) İnternet kafelerden sahte üyelik açılamaz mı?

HAYIR. Bu mümkün değildir. Sitemiz en son bilişim teknolojisiyle donatılmıştır. Bu durumlara karşı yuksek kapasitede güvenlik sistemi vardir.
    THT2005 tarafından 20/Ara/12 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

fatura kesiyorlar mı bari

lekton tarafından 20/Ara/12 16:45 tarihinde düzenlenmiştir

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Openofficei uTorrenti BSPlayerı falan indirmek için para verip üye mi olacakmışız ben mi yanlış anlamışım :D

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

sızın guldugunuz seylerı odeyen vardır emınım

adam bır olta atmıs kım gelırse kardır hesabı :D

da tersı bı dava acılabılır lan zaten free olan seylerden para talep edıyonuz sız ne ayaksınız dıye

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Openofficei uTorrenti BSPlayerı falan indirmek için para verip üye mi olacakmışız ben mi yanlış anlamışım :D

sen doğru anladın :D üye oluyorsun , program indiriyorsun sonra senden 99 TL istiyorlar Aylık 99 TL ödeyen herkeze +11 ay bedavaymış :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

sen doğru anladın :D üye oluyorsun , program indiriyorsun sonra senden 99 TL istiyorlar Aylık 99 TL ödeyen herkeze +11 ay bedavaymış :D

İyide Her Ay 99 Tl cik Ödeyip 11 Ay Bedava Almak Nasıl Bir Mantıktır.. Ben Oraya Saplandım Kaldım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 28