folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dolandırıcılık - Savcılığa Suç Duyurusu Yapmak

Dolandırıcılık - Savcılığa Suç Duyurusu Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Daha önceden bir araç alış satışı esnasında dolandırıldım.Mahkemeye verdim adamı.1.5 sene mahkeme sürdü adamın bana 25.000 lira ödemesine karar verildi.Adamda kabul etti ödeyeceğim diye mahkemede beyan etti.Ama adam parayı ödemiyor kayıp.Elimde mahkeme kararı oldugu için icraya verebilirim ama çok uzun iş bu.Gidip direkt savcılığa suç duyurusunda bulusam.Dolandırıcılık v.s tarzda birşey.İlgilenirlermi ? Bu konulardan çakanlar yardım ederse çok sevinirim.Hatta avukat arkadaş olsa iyi olur yol göstermesi için

Saygılar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

sen geç kalmışsın. en kısa zamanda icra takibi başlatman gerekiyordu.adamın kayıp olması icrada pek bir önem teşkil etmiyor. üzerinde araç, tapu vs varsa paranı alman daha kolaydır. icra takibi açar, adam gelir ben ödeyiyecem derse taahüt alırsın. taahüttünde durmazsa hapis cezası var.

suç duyurusunu ne istinaden açacaksın? bu adam bana borçunu ödemiyor dersen icra daireleri bunun için var derler ve icraya gönderirler.

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    biraz once senin sansina isyerine giren icra memuruna okuttum abi bi fikir ver diye sasirdi adam yani icra islemleri pek uzun surmez parasini zorla aliriz biz dedi :) bence git ya avukata danis ya da icra memurluguna mahkemeye tekrar verme isi cok sacma geldi bana

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    -----------------------------
    biraz once senin sansina isyerine giren icra memuruna okuttum abi bi fikir ver diye sasirdi adam yani icra islemleri pek uzun surmez parasini zorla aliriz biz dedi :) bence git ya avukata danis ya da icra memurluguna mahkemeye tekrar verme isi cok sacma geldi bana

Ne şanslı adamım ben ya :)

Ama kardeşim admaın tüm malı mülkü üzerinde icra haciz var bana sıra gelmez ondan ilk başta savcılığa vereyim diyorum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sen hala o olayı kapatmadın mı abi ?  bunca zamandır epey oldu  komşun değilmiydi bu adam öyle hatırlıyorum

yav ne şanssız adamsın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tefeci falan tanıdığın yokmu :F yarı yarıya anlaş ertesi gün paran cebinde :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

sen hala o olayı kapatmadın mı abi ?  bunca zamandır epey oldu  komşun değilmiydi bu adam öyle hatırlıyorum

yav ne şanssız adamsın

Hiç sorma serdar hala halledemedim :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

git bi avukata konuş 25 milyarı kovalarken 100 liradan kaçma bence :)

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

dede bunu yazdı:

git bi avukata konuş 25 milyarı kovalarken 100 liradan kaçma bence :)

100 liradan kaçtıgım yok ama en düşük isteyen 1.5 milyar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

benim bildiğim icra takibine avukat masraflarıda dahil abi yani icra edilirken avukat parasıda icraya eklenişyor oda tahsil ediliyor şimdi 1,5 liraı verirsin ama pararyı kurtardığında geri alırsın büyük ihtimal

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Yanlış bilmiyorsam ilamsız icra takibi başlatacaksın.Avukatsızda yapabilirsin.Bir tanıdık filan varsa nufüs müd. TC Kimlik ile adresine baktır o adresi yokla.Orada yaşıyorsa direk ilamsız icrayı aç.

Toplam Hit: 4094 Toplam Mesaj: 12