folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dolandırıcılık Mı Fırsat Mı Yardım Edin?

Dolandırıcılık Mı Fırsat Mı Yardım Edin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xdabbex bunu yazdı

Arkadaşlar ben USA'da bir süredir iş arıyorum şuan Türkiyedeyim. O kadar yere başvurdum ki buna ne ara başvudum hatırlayamıyorum. Herneyse bu şirketle bir süre göüşme sağladık mailleştik bana bugün işe alındığımın mailini gönderdiler.Onay mektubu tarzı bir şey. Kafamı kurcalayan soru şu. 2 gün içinde cevap verin parayı da 27 Aralık' a kadar yatırmanız gerekiyor diyor.Vize işlemleri için seyahat ajansı Amerikan konsolosluğu aracılığıyla halledecekmiş tam metini aşağı posta eklerim.Sazan mı fırsat mı bilemedim uzun süre mailleşince inandırıcı geldi :S. Bir akıl verin a dostlar.

@xdabbex selam dostum. Bu bir dolandırıcılık hikayesi. Yandex hesabima  yabancı ülkenin birinde bi kadın bana babasının olduğunu, babasinin kendisine 2.5 milyon dolarlık bi servet biraktigini, bu serveti alabilmek için bazı işlemler gerektiğini, ve bu islemleri yapmak içinde parası olmadığından yapamadığını benim ona 7500 TL gonderirsem bu islemleri yaptırıp babasından kalan mirası elde edeceğini bu paranın yarisinida  bana adayacagini ve benimle evlenip yuva kuracağını .... Diye yazmis. Basta inandim valla ne diyim. Buyuklerime  sordum aman para yollama seni dolandıracak dediler bende yollamadim. 

Işık Savaşçısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kurtismail bunu yazdı
    xdabbex bunu yazdı

Arkadaşlar ben USA'da bir süredir iş arıyorum şuan Türkiyedeyim. O kadar yere başvurdum ki buna ne ara başvudum hatırlayamıyorum. Herneyse bu şirketle bir süre göüşme sağladık mailleştik bana bugün işe alındığımın mailini gönderdiler.Onay mektubu tarzı bir şey. Kafamı kurcalayan soru şu. 2 gün içinde cevap verin parayı da 27 Aralık' a kadar yatırmanız gerekiyor diyor.Vize işlemleri için seyahat ajansı Amerikan konsolosluğu aracılığıyla halledecekmiş tam metini aşağı posta eklerim.Sazan mı fırsat mı bilemedim uzun süre mailleşince inandırıcı geldi :S. Bir akıl verin a dostlar.

@xdabbex selam dostum. Bu bir dolandırıcılık hikayesi. Yandex hesabima  yabancı ülkenin birinde bi kadın bana babasının olduğunu, babasinin kendisine 2.5 milyon dolarlık bi servet biraktigini, bu serveti alabilmek için bazı işlemler gerektiğini, ve bu islemleri yapmak içinde parası olmadığından yapamadığını benim ona 7500 TL gonderirsem bu islemleri yaptırıp babasından kalan mirası elde edeceğini bu paranın yarisinida  bana adayacagini ve benimle evlenip yuva kuracağını .... Diye yazmis. Basta inandim valla ne diyim. Buyuklerime  sordum aman para yollama seni dolandıracak dediler bende yollamadim. 

Sana sundukları çok ilginç, sende şu düşünceyi oluşturmak istemiş, bir taşla iki kuş, hem Yuva kuracak kadın hem para elde etmek..! Onun beklentisi ise sadece cebindeki 7500TL Gönderseydin kim kazanacaktı o, kim üzülecekti sen..!  :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

gecenler de konu acıldı aynı tarzda bır ıstı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tokatcı belli kaptırma bi şey,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Hiç ama hiç inandırıcı degil parana yazık etme ikinci bi konu açıp mağdurum da mağdurum dersin valla. 

Toplam Hit: 2857 Toplam Mesaj: 16
http://www.simplynaturalhc.com/