Dolandırıcıyla Yaşadıklarım
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yonja.com'a çok seksi bi hatun koyup, telefon numarasını yazalım ve 1 saatliği 120 lira gibi bir atraksiyon yapalım nersiz ??
-----------------------------walla bana uyar :D
-
fake facebook adresinden bi kaç yabancı bakıyorumda yemezler bunu :D gerçi yiyecekler olabilir abazanlar ama ; başka bulurum birazdan.
ergen liseli kardeşlerime hediyemiz olsun :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------fake facebook adresinden bi kaç yabancı bakıyorumda yemezler bunu :D gerçi yiyecekler olabilir abazanlar ama ; başka bulurum birazdan.
ergen liseli kardeşlerime hediyemiz olsun :D
-----------------------------fiyati nedir ki :W
-
normal bi kız :D ekliydi konuşuyorduk bir ara...
yanlış anlama amaç dilimi geliştirmek :D :D :D
-
ben bunu yerim...
-
Bana da dadanmıştı böyle bitanesi, iki gün aradı beni üçüncü gün ben aradım numara kapanmış. Şikayet edersen kapanır yani.
-
isteseler sim kartı çıkartıp atsa bile o saatteki görüşmelerden telefonun imei sinden teknik takip yaparlar çok rahat ama uğraşmak istemiyorlar... sıkılmışlar onlarda. İt bir değilki bin...
-
bankaların ihbar formlarına şikayette bulun... durumu anlat noyu ver..müşterilerinizi uyarın de. mesela finansbankın ki bu:
http://www.finansbank.com.tr/sizi-dinliyoruz/ihbar-hatti.aspx
aynı şekilde emniyetede ihbarda bulun burdan:
http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
-
aslında sövmicen ipnelere tamam abi dicen şimdi
1abi hemen gidiyorum şerefsizler vs vs
2bankamatiği geldim falan sıra var dur dur abi bi dakka sıra var.
3abi önümde bi kişi kaldı tamam abi atm deyim abi bu bozukmuş ötekinin sırasına geçtim
4şimdi bi saniye abi tamam kodu giriyorum neydi kod flan
5abi 3 mü 5 mi tam anlayamadım bi daha söyler misin
6şimdi ben buna yatırınca teröristleri yakalıcanız mı tamam abi bastım tuşa
7komserim eft gerçekleştiremiyomuş hesabım kapalıymış
8açtırım mi komserim eft işlemlerine
9sıra numarası aldım kapatim mi teli komserim yalnız beni (süre) sonra ararsınız
10 (4).(5)
11komserim gönderdim(kime falan diye sorabilir teyid etmek için bu esnada ananın bacının ** gönderdim denebilir ama oyun biter ismi unuttum demek daha hoş)
12 arkadaşlarım var yakın çevrem onların da başına böyle bişey gelmiş olabilir mi ?
13tmm komserim saat ** arayın beni
(bu esnada bu lavukları tiye almak isteyen birinin yahut karakolun numarası verilebilir. Karakolu ararsalar tertemiz olur ya :D)
-
Bence Şikayet et hızlı bir şekilde en azından baz istasyon bilgisi alınır. annası sikilir..