Dolandırıldım Yardıma İhtiyacım Var
-
abiler dalgamı geçiosunuz...adam sattım demio..satın aldım kazıklandım dio...
satın aldım dio satın aldım..sattım demio..többee :D -
saol abi benm yerimede çıldırmışın sabahtan beri annatmaya çalışıom mesajıda editledim ama faydası olmadı tessekur ederim ilgine
-
Allah ıslah eylesin :)
-
kuytul abi yorumun için tessekkur ederim birde yolunu göstersen yada öretsende suadamdan oyunumu alabilsem
-
Fake olayını dene dicem ama kontörünü alıp sonra şifresini geri alan birine asla işlemez..
-
saol abi yorumun için
-
ragıp sen tam cins birine denk gelmişsin
kafaya alıyorum kerizi mail hacklemek için 100 kontor istiyor benden
kendi mailimi verdim bakalım ne olacak hacklıyamazsa z.kecem
(bakıyorum kardeş olursa pmden veririm şifresini) -
tamam bekliorum
-
msn imi sana özelden verdim istersen gel msnden konusalım
-
kardes valla şifre istiosan xss yi dene bakalım bi öğrenemedim dion madem öle forumda o kadar trojan verilmiş al birisi yedirmeye çalış kız msn inden falan ekle o zaman alır benden sölemesi bu yollardan dene bakalım veyatta gizli sorusuna bak gizli sorusu dielimki evzil hayvanınızın adı adama gel muhabbet aç 1-2 gün rahat dur sonra iice kaynasınca ağzını ara işte benim kedimin mamasını verip geliyim 5dk beklermisin falan sonra ordan muhabbete gir buda güzel bir yoldur kardes..benden bu kadar ama yinede proagent,fake demiyicem yemez eleman çakal :) msn şifresini alınca adama kalkıpta ahaha aldım len msn ini falan deme hemen ogame de hangi mail i kullanıo onu ören ve onun şifresini deiştir ogame dende yeni şifre iste o mail e gelicek ve alıcaksın bu kadar basit :)kolay gelsin
Toplam Hit: 5432 Toplam Mesaj: 49