Dolar 1.90 Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

dikkat edin teğet geçecek 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:
    -----------------------------

merak etmeyin.  bir anda küt diye düşecek. göt gibi kalacak herkes ortada.

yunanistan batar euro küt diye düşerse dolar fırlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    Dolar 21 eylülde Fed toplasının ardından yükselmeye başladı 3. dönem parasal genişleme yerine 400 milyar $ Abd tahvili kısa vadede satıp 6 ve 10 yıl sonra tekrar alım yapacagını duyan yatırımcılar. Abd doları ve tahviline yöneldiler sonra dolar tavan yaptı. Diğer borsalar ve para birimleride etlilendi. Altında bu sebeple düşüş yaşadı çünkü bu sıkıntılı dönemde güvenilir bir araçtı ancak FED kararlarından sonra düşmeye başladı. Onsu 1940 $ dan 1600 lere kadar düştü. Ama Türkiye de pek fazla fiyatlarda düşme yaşanmadı.Nedeni dolar altın ilişkisi yüzünden. Doların yükselişi altının sert düşüşünü pek yaşatmadı.Bankalardan altın aldıgınızda tl dolar altın ilişkisini farketmişsinizdir.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    2012 ilk çeyrekte düşmeye başlar

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

vay ak hayal bile değildi gerçek oldu, birşeyde satın alamıyoruz amk herbok dolar üzerinden satılıyo kodumun memleketinde. 

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57497/olacak-o-kadar-guleriz-aglanacak-halimize-1993

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    2012 ilk çeyrekte düşmeye başlar

nah düşer. 2012in ilk çeyreğinde avrupada krizin çanları başlarsa şaşırmam. geçen haberde 20 milyon kişi işsiz kalabilir diyordu. avrupa kendini adam etmesini beceremezse sonumuz kötü

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

paranoyaklık bendemi bilmiyorum ama bunların sebebinin hep büyük yatırımcılar büyük adamlar böyle istedikleri için olduğunu düşünürüm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

ABD nin ve Avrupanın ekonomisi içler acınası hallerde...

Dolar mı batacak yoksa Euro mı batacak onu bilemem ama...

Euronın sıkıntısı daha büyük gibi....

Doların yükselişi ve düşüşü bizim elimizde değil.

Merkez Bankası günlük döviz satım ihaleleri düzenledi ama yine de dolardaki yükselişi durduramadı...

Yılbaşına yakın Euro da Dolar da düşer...

Yatırım yapacaklara tek tavsiyem Altın dır...

Gram altın alın fiyatını daha rahat takip edersiniz...

Altın zıp yükseliyor zıp düşüyor ama bu günlerde hafif hafif yükselişte...

Yurtdışındaki ekonomik olaylar yüzünden hemen Hükümet e ve Tayyip ERDOĞAN a küfür etmeye kalkışmayın,

Şu an dünya bir ekonomik fırtına içinde ve gemisini en sağlam kazığa bağlatmış tek ülke var ise o da Türkiye...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Sektörü Bilişim Olanların Vayyy Haline :))) Dolardan Dolayı Fiyatlarda Yükselcek Ve pahalı diye kimse yanaşmıcak bile :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

vay ak hayal bile değildi gerçek oldu, birşeyde satın alamıyoruz amk herbok dolar üzerinden satılıyo kodumun memleketinde. 

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57497/olacak-o-kadar-guleriz-aglanacak-halimize-1993

o değil bizim göte girio amk. Spor salonunun kirası dolar üstünden harbi yazık pedere ya acıdım şimdi amk. Oçları ya nie dolar tl deil.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 4749 Toplam Mesaj: 34