Dolar 1.90 Oldu
-
dikkat edin teğet geçecek
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------
merak etmeyin. bir anda küt diye düşecek. göt gibi kalacak herkes ortada.
-----------------------------yunanistan batar euro küt diye düşerse dolar fırlar.
-
Dolar 21 eylülde Fed toplasının ardından yükselmeye başladı 3. dönem parasal genişleme yerine 400 milyar $ Abd tahvili kısa vadede satıp 6 ve 10 yıl sonra tekrar alım yapacagını duyan yatırımcılar. Abd doları ve tahviline yöneldiler sonra dolar tavan yaptı. Diğer borsalar ve para birimleride etlilendi. Altında bu sebeple düşüş yaşadı çünkü bu sıkıntılı dönemde güvenilir bir araçtı ancak FED kararlarından sonra düşmeye başladı. Onsu 1940 $ dan 1600 lere kadar düştü. Ama Türkiye de pek fazla fiyatlarda düşme yaşanmadı.Nedeni dolar altın ilişkisi yüzünden. Doların yükselişi altının sert düşüşünü pek yaşatmadı.Bankalardan altın aldıgınızda tl dolar altın ilişkisini farketmişsinizdir.
-
2012 ilk çeyrekte düşmeye başlar
-
vay ak hayal bile değildi gerçek oldu, birşeyde satın alamıyoruz amk herbok dolar üzerinden satılıyo kodumun memleketinde.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57497/olacak-o-kadar-guleriz-aglanacak-halimize-1993
-
griffin bunu yazdı:
2012 ilk çeyrekte düşmeye başlar
-----------------------------nah düşer. 2012in ilk çeyreğinde avrupada krizin çanları başlarsa şaşırmam. geçen haberde 20 milyon kişi işsiz kalabilir diyordu. avrupa kendini adam etmesini beceremezse sonumuz kötü
-
paranoyaklık bendemi bilmiyorum ama bunların sebebinin hep büyük yatırımcılar büyük adamlar böyle istedikleri için olduğunu düşünürüm
-
ABD nin ve Avrupanın ekonomisi içler acınası hallerde...
Dolar mı batacak yoksa Euro mı batacak onu bilemem ama...
Euronın sıkıntısı daha büyük gibi....
Doların yükselişi ve düşüşü bizim elimizde değil.
Merkez Bankası günlük döviz satım ihaleleri düzenledi ama yine de dolardaki yükselişi durduramadı...
Yılbaşına yakın Euro da Dolar da düşer...
Yatırım yapacaklara tek tavsiyem Altın dır...
Gram altın alın fiyatını daha rahat takip edersiniz...
Altın zıp yükseliyor zıp düşüyor ama bu günlerde hafif hafif yükselişte...
Yurtdışındaki ekonomik olaylar yüzünden hemen Hükümet e ve Tayyip ERDOĞAN a küfür etmeye kalkışmayın,
Şu an dünya bir ekonomik fırtına içinde ve gemisini en sağlam kazığa bağlatmış tek ülke var ise o da Türkiye...
-
Sektörü Bilişim Olanların Vayyy Haline :))) Dolardan Dolayı Fiyatlarda Yükselcek Ve pahalı diye kimse yanaşmıcak bile :)
-
AMpul bunu yazdı:
vay ak hayal bile değildi gerçek oldu, birşeyde satın alamıyoruz amk herbok dolar üzerinden satılıyo kodumun memleketinde.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57497/olacak-o-kadar-guleriz-aglanacak-halimize-1993
-----------------------------o değil bizim göte girio amk. Spor salonunun kirası dolar üstünden harbi yazık pedere ya acıdım şimdi amk. Oçları ya nie dolar tl deil.