folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dolma Bahçeden Anıtkabir"E !...

Dolma Bahçeden Anıtkabir"E !...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/dolmabahce-den-anitkabir-e-dolmabahce-den-anitkabir-e/4634/113574/sayfa/1/

gerçekten duygulandırıcı resimler var..Gerçekten.Zaten şurdaki videolardan hüzün yüklüydüm birde bunları görünce....

İnsacan cidden garip oluyor.

Atam seni görmeden özledim, seninle konuşmadan sohbetiine hasret kaldım, sana dokunmadan soğunu hissettim..Sen, ilkelerin ve düşüncelerin olmadan ben bir hiçim !!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

up!!

belki gören olmamıştır.Yok canım mutlaka gören olmamıştır.Konuyu değersiz görecek adam yok herhalde..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Yok arkadaşım yok merak etme konuyu gördü herkes ama daha önemli işleri vardı herkesin. Bekledim bende bakalım kim ne yazacak diye. Ama yok gerçekten. Başka konular hayatımıza o kadar girmişki unutmuşuz değerlerimizi. Geçenlerde bende Gençliğe Hitabe ile ilgili bir konu açmıştım bi kaç kişi o kadar. Okunma sayısı bile çok değil.

Ama şurada +18 diye bir başlık açsaydın emin ol en çok okunan ve cevaplanan konu olurdu.

Bu arada.. Gerçekten teşekkür ederim konu için, duyarlılığın için..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

link açılmadı bi türlü :/

anıtkabire giden yolculuktaki resimler daha önce paylaşılmıştı bu arada eğer o fotolar warsa :/

arşivleyenler de olmuştu bol bol

yarın da 9:05 de hazır olda içimiz yine buruk anacağız ATAMIZI elbet ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

biraz daha geç doğup keşke Atatürk ü görebilseydim ya.

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

ATAM SEN KALK TA BEN YATAM !

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Boşversenize konuyla ilgilenmeyen tipleri. Biz burdayız.

Resimlere baktım gene bir garip oldum ya. O resimlerde çağın tüm gelişmelerini yakalamış, atasına tüm kalbiyle bağlı, kendine güvenen bir ülke görüyorum ben.

Birde şimdi sokağa çıkın ya.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bizim bidliğimiz Atatürk budur ..Kimse değiştiremez.

Atam sensiz 71 sene geçirdik fakat 71 senenin , 71 senesinde de sana muhtaç kaldık.

Seni görmememe ramen, seninle konuşmamama ramen sanki 71 sene önceymişçesine, seni çok yakından tanıyormuşçasına üzüleceğim, tekrar seni anacağım.

----

Ben 9.05 te sana saygı duruşunda bulunacağım.

---

Birde paraları çıkartıp üstüne bakın.Dudaklarına, kaşlarına bakın nasılda değiştiriyorlar.Bize Atatürk 'ü unutturmak istiyorlar.biz bu ülkeyi, cumhuriyeti cemaat grubuna parçalatmayız

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.24haber.com/images/Ataturk_ve_19_mayis.jpg

linkteki izlenceyi izlemenizi öneririm.

http://www.atam.gov.tr/index.php?Page=KonferansKaydi&No=39

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

daha önceden görmedigim fotograflardı :( . gerçekten hüzünlü bir durum. sagol paylasım icin.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

71 yıldır üzülüyoruz , ara ara bizi erken bıraktığın içinde kızıyoruz ama seni hep seviyoruz.Bu senelerde seni daha bi özlüyoruz ama olsun bize güvendiğini biliyoruz..Şimdi durum yine kritik.Şu anca bilincindeyiz ki ; durma zamanı değil, bize güvenip bıraktığın vatanı savunma zamanı, seni 10 kasımda , 23 nisanda, 19 mayısta amak değil iş, senin yolunda her gün yaşamakta !!!!

------------

Atatürk 'kü sadece önemli günlerde yaşayıp hatırlayan insanlar var..İşte o insanlar Atatürk 'ü tanımıyor.Bunun sorumlusuda biziz.Tanıtmamız lazım.ARtık sorumluluğumuzun olması lazım

Toplam Hit: 2675 Toplam Mesaj: 12