Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
Dolu Dolu Ferdi Kaza Sigortası 60 TL (Yol+Seyahat+Konut Yardım+Bağlantı+Ölüm+Sakatlık)
Dolu Dolu Ferdi Kaza Sigortası 60 TL (Yol+Seyahat+Konut Yardım+Bağlantı+Ölüm+Sakatlık)
-
FOXXLY bunu yazdı
hocam denk gelmişken bi sorayım, benim bi bağ evim var. konteynır, birde sondaj kuyum var. bunları sigortalatmam mümkün mü ? ev konteynır ruhsat vs yok, sondaj kayıtlı resmi kuyu.
bizim oralarda kundakçı oç çok, aklıma o yüzden sigortalatmak geldi. olabilrmi böyle bişey ?
böyle bir şey varsa kesinlikle yaptırmalısın föx
-
nasıl yani yıla 60 tl veriyorum extra para vermeden mesela gelip benim bozulan arbayı çekip servise bırakıp gidiyolar öyle mi?
ya da yaralandım başka yere naklimi ücretsiz sigorta sağlıyor ?
-
joe_black bunu yazdı
nasıl yani yıla 60 tl veriyorum extra para vermeden mesela gelip benim bozulan arbayı çekip servise bırakıp gidiyolar öyle mi?
Aynen hocam
-
KotomineKirei bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Aynen hocam
hocam benim vosvosum var. haziran gibi izmirden orduya gideceğim.Yolda bi sıkıntı olması durumunda en yakın servis volkswagen servisi mi oluyor yoksa benim izmirdeki vosvos ustaları olabiliyor mu :) ?
-
rappermcs bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Aynen hocam
hocam benim vosvosum var. haziran gibi izmirden orduya gideceğim.Yolda bi sıkıntı olması durumunda en yakın servis volkswagen servisi mi oluyor yoksa benim izmirdeki vosvos ustaları olabiliyor mu :) ?
15 yaşından küçükse araç olur aksi takdirde teminat dışı kalır.
-
lastik değişimine 50 tl veriyorum zaten :D
çok iyiymiş bu :)
lastik değişimini nerelerden yararlanıyoruz
-
blackmir bunu yazdı
lastik değişimine 50 tl veriyorum zaten :D
çok iyiymiş bu :)
lastik değişimini nerelerden yararlanıyoruz
Yarın sabah size pm atar detaylı bildiririm hocam
-
motosikletler için de dahil mi bu ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
motosikletler için de dahil mi bu ?
Hayır değil.
Geçen ay ücretsiz dağıttığım iki poliçenin aynısı :) orient acentesiyim :)
-
sigorta kasko trafik teklif poliçe orient sigorta ferdi kaza teminat