Dolu Harddiskte Bicimlendirilmemis Hatasi ?
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------azrak bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun hoca. git bi soğuk su iç. en kötü ihtimal format atıp dosya kurtarıcılarla sonradan dosyaları kurtarmak
-----------------------------neye dayanarak bu kanıya vardın hocam. Çok bilgili gördüm seni azcık bizi de bilgilendir.
-----------------------------
başıma geldi de aynı şey ondan. chkdsk de yememişti linuxden de bağlanmaya çalıştım ama olmadı sonucu format attıp dosya kurtarmada buldum ;) -
azrak bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun hoca. git bi soğuk su iç. en kötü ihtimal format atıp dosya kurtarıcılarla sonradan dosyaları kurtarmak
-----------------------------neye dayanarak bu kanıya vardın hocam. Çok bilgili gördüm seni azcık bizi de bilgilendir.
başıma geldi de aynı şey ondan. chkdsk de yememişti linuxden de bağlanmaya çalıştım ama olmadı sonucu format attıp dosya kurtarmada buldum ;)
-----------------------------kurtarıcaksan format atma, alabileceğin dosyaları da mundar edersin :)
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
başıma geldi de aynı şey ondan. chkdsk de yememişti linuxden de bağlanmaya çalıştım ama olmadı sonucu format attıp dosya kurtarmada buldum ;)
-----------------------------kurtarıcaksan format atma, alabileceğin dosyaları da mundar edersin :)
ozzy dosya kurtarma uzmanı. king . o diyosa doğrudur :)
-
Ankarada isen şahsen yardımcı olurum
İçindeki bilgilerin önemli ise biraz paraya kıymanı tavsiye ederim
Ben bu işi yapıoyorum istersen bana istersen prof bi firmaya gonder
Partition recovery programları ile şansını dene ama gelmesini zorlastırırsın