Domain + Host Alinacak
-
iyi geceler arkadaşlar domain+host bir tanıdıgımın benden yardım istemesinden dolayı acıyorum emlak sitesi için gerekli paket fiyatları nedir tbt ara ara konularda gözüme carpiyodu para yapancıya gitmesin birde emlak sitesi için tepmlate gerekli olucak bu konuda da biraz yardımcı olmasını istiyorumm tasarım işini baya zaman dır takip etmiyorum...
domain: com olucak ,
host : 100 yada 200 mb olması yeterli olur düşüncesindeyim
ModS:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim
-
cankircadan al
-
sağlam çalışır bir durumda güzel bir emlak script imiz var. ilgilenirsen ayarlarım. ücretli ama birşeyler yaptırmaya çalışırım. ilgilenirsen pm at
-
-
q3zqin bunu yazdı:
-----------------------------
iyi geceler arkadaşlar domain+host bir tanıdıgımın benden yardım istemesinden dolayı acıyorum emlak sitesi için gerekli paket fiyatları nedir tbt ara ara konularda gözüme carpiyodu para yapancıya gitmesin birde emlak sitesi için tepmlate gerekli olucak bu konuda da biraz yardımcı olmasını istiyorumm tasarım işini baya zaman dır takip etmiyorum...
domain: com olucak ,
host : 100 yada 200 mb olması yeterli olur düşüncesindeyim
domain host temin edebilirim ve Ayrica Emlak Scripti de ayarliyabilirim... Pm atarsan Görüselim -
fiayt olorak belirtir misiniz? bende ona göre karşı tarafa bak domain +host ve template spricti bu kadar ediyor diyicem?
-
Madcrazy bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/Murit-CanKirca/
-----------------------------Can dan al
-
pm atıldı
-
hipokondriyak bunu yazdı:
pm atıldı
r10 gibi olmuş :) -
en uygunu cankırca verdi tesekkürler.
-
q3zqin bunu yazdı:
en uygunu cankırca verdi tesekkürler.
-----------------------------cankirca dan kendim almadim o yuzden cok emin konusmak istemiyorum ama forumda ondan host alip sorun yasayan gormedim bile. kaliteli bir sistemi var anlasilan. 21. deki iftarda gorusup tanismak istedigim bir murid dogrusu.