Domain Aktif Etme(Yardım)
-
arkadaşlar markum.netten hem domain hem host aldık plesk panele giriş yaptım..Siteye gireyim dedim yazdım domaini açılmıyor site sanki domain boştaymış gibi..Nasıl çözebilirim bu sorunu?
-
dns leri yönlendirdin mi
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
dns leri yönlendirdin mi
-----------------------------markum.net'in nsLerinemi? oysa yönlendirmedim heralde hocam ayrıntılı olarak nasıl yapacağımı anlatırsan sevinirim
-
Dnsleri host firmana yönlendireceksin. domain yönetimden dns yazan yere tıkla yönlendir.
ekleme
gerçi hostu markum.net'ten aldın sanırım zaten onlar kendileri halleder'de sen az önce dedigim yerden bir kontrol et siteyi. ( www.vtunnel.com )
-
hosttu aldığın firmadan dns leri öğrenceksin ns.bilmemne.com gibi sonra domaini aldığın yere girceksin dnd leri değiştir diceksin o aldığın dnd leri yazcaksın
-
NameServer 1: dns1.markum.net 84.51.37.47
NameServer 2: dns2.markum.net 84.51.37.48Bunlar ama işte 2sini nereye gireceğim onu bi bilsem markum.nette 2 domainim daha kayıtlı onları domain panleinden değiştirebiliyorum ama bunda direk plesk panel 2sini nereye yazcam bilmiyorum
-
plesk kullanmadım ama hiç domain paneli yok mu domain panelinden değiştir en geç 48 saat sonra aktif olur
-
Domain paneli var ama o ns'Leri yazacak yer yok garip :|
-
vardır sen bulamamışsındır:) dnsleri yönlendirecegin domainin yönetim paneline tıkla oradan o domainle alakalı ayarlar vardır.
-
sen yardım için domain aldığın siteye mail at onlar sana link atarlar
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
sen yardım için domain aldığın siteye mail at onlar sana link atarlar
-----------------------------Şimdi attım hocam maiL'i bi eL atsınLar reziL oLduk zaten miLLete bi domain'i çaLıştıramadı diyecekLer aq xD Ayrıca Ugur arkadaşım girdim denedim ama yine olmadı :|