Domain Hackliycem Ama.... Herkes Baksın :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir hedefim var .

www.xxxxxxxx.com şimdi bu domaini emailini değiştirip kendi üstüme alıcam yanlız bir sorun var bu domaini email adresime alıp hackliycemya şimdi ben bu domaini nereye transfer edebilirim ve ücreti nasıl yollicam göt altına gitmek istemiyorum bir domain yüzünden.

şimdi kısaca anlatırsam domain bende diyelim domaini başka bi yere transfer edicem veya şifreleri çalıcam domaini uzatmak için reglemek lazım para yollarım para sorun değilde benim domaini hacklediğim ortaya çıkmaması lazım. önerilerinizi bekliyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    buzul gel olm bana yönlendir :D
    msndeim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yoksun olm msn de :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    bende domain heklicemde babam kızıyo olm yapma günah diyo :P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    buzul nsleri mi istiosun yavrucum :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

ayni problemi bende yasadim. gecenlerde amerikadaki yahudi bir basin kurulusunun domainleri elime gecti 21 tane.

http://img127.imageshack.us/img127/8606/domainhack1xs5.jpg

yeni bilgilerle regledim. sonra benim mail'e kod geldi onlar'la giris yaptim ama sonra ödeme b*ku cikti. sonra uykum geldi hepsinin ns'lerini degistirip uyumaya gittim :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    sagopa dalga geçme a.k bişe sorduk adam gibi pkk a ait bir siteye koyucam ondan dolayı bi yere domaini transfer etmem gerekli.
    ama tabi izimide kaybettirmem lazım para sorun değil ben yeterki adam gibi bi yere transfer edyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    goddady e transfer et.en saglam yer yurtdısı olark
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ParK
    ParK's avatar
    Erkek
    bence öncelikle bi öğren bu işleri..

think what u have,then think what can u do with "em and choose the easiest way for you ,do something..u will grab the success! ParK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    olm walla senle daldga geçmedim

beni tanısaydın bu işleri bilmicemi bilirdin ;)

bilsem yardım ederdim

bilmiyom espri yaprtım :) alınma yane ok? hade ii geceler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    domain kontrol paneline girdikten sonra istedigin yere yonlendirirsinki ne odemesi yapicaksin ayrica anlamadim?

girersin dns lerini istedigin yere yonlenir olur biter
Toplam Hit: 2823 Toplam Mesaj: 16