Domain Hackliycem Ama.... Herkes Baksın :D
-
arkadaşlar bir hedefim var .
www.xxxxxxxx.com şimdi bu domaini emailini değiştirip kendi üstüme alıcam yanlız bir sorun var bu domaini email adresime alıp hackliycemya şimdi ben bu domaini nereye transfer edebilirim ve ücreti nasıl yollicam göt altına gitmek istemiyorum bir domain yüzünden.
şimdi kısaca anlatırsam domain bende diyelim domaini başka bi yere transfer edicem veya şifreleri çalıcam domaini uzatmak için reglemek lazım para yollarım para sorun değilde benim domaini hacklediğim ortaya çıkmaması lazım. önerilerinizi bekliyorum. -
buzul gel olm bana yönlendir :D
msndeim -
yoksun olm msn de :D
-
bende domain heklicemde babam kızıyo olm yapma günah diyo :P
-
buzul nsleri mi istiosun yavrucum :D
-
ayni problemi bende yasadim. gecenlerde amerikadaki yahudi bir basin kurulusunun domainleri elime gecti 21 tane.
http://img127.imageshack.us/img127/8606/domainhack1xs5.jpg
yeni bilgilerle regledim. sonra benim mail'e kod geldi onlar'la giris yaptim ama sonra ödeme b*ku cikti. sonra uykum geldi hepsinin ns'lerini degistirip uyumaya gittim :) -
sagopa dalga geçme a.k bişe sorduk adam gibi pkk a ait bir siteye koyucam ondan dolayı bi yere domaini transfer etmem gerekli.
ama tabi izimide kaybettirmem lazım para sorun değil ben yeterki adam gibi bi yere transfer edyim. -
goddady e transfer et.en saglam yer yurtdısı olark
-
bence öncelikle bi öğren bu işleri..
-
olm walla senle daldga geçmedim
beni tanısaydın bu işleri bilmicemi bilirdin ;)
bilsem yardım ederdim
bilmiyom espri yaprtım :) alınma yane ok? hade ii geceler -
domain kontrol paneline girdikten sonra istedigin yere yonlendirirsinki ne odemesi yapicaksin ayrica anlamadim?
girersin dns lerini istedigin yere yonlenir olur biter
Toplam Hit: 2823 Toplam Mesaj: 16