Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Domain Hakkında Biraz Acil..
Domain Hakkında Biraz Acil..
-
Selam dostlar gecenin bu saatine kadar sırf bir domain var düşsün diye bekledim ve düştü de ama maalesef alamıyorum ne den olabilir sizce?
Updated Date: 05-may-2010
Creation Date: 07-may-2002
Expiration Date: 07-may-2011
>>> Last update of whois database: Sun, 08 May 2011 00:02:44 UTC <<< -
süresi uzatılmış olabilir sahibi tarafından, belki yani, tahmin.
-
Hajım süresini uzatmayacağına eminim 3 yıldır bıraktı domaini hiç bir şey koymuyor siteye..
benim kafamı karıştıran diyelim uzatı ama who is bilgisine bakarmısın şaka gibi
>>> Last update of whois database: Sun, 08 May 2011 00:08:46 UTC <<< -
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
Selam dostlar gecenin bu saatine kadar sırf bir domaşn var düşsün diye bekledim ve düştü de ama maalesef alamıyorum ne den olabilir sizce*
>>> Last update of whois database: Sun, 08 May 2011 00:02:44 UTC <<<
-----------------------------hocam hosting firmalarının bir çogu artık bu süre bittikten sonra erişimi engelliyor ama bir süre daha uzatıyorlar veya site sahibinin bilgi dahilinde devam ettiriyorlar.
boşa çıksa bile bu sefer reklama düşüyor ve daha yüksek bi ücret ile satılıyor. -
8 dk geçti halen bişiy yapamıyorum yahu...
-
başkası backorder yapmış olmasın? ayrıca amerikayla aramızda 7 saat zaman farkı var.
-
BarisYigit bunu yazdı:
rappermcs bunu yazdı:
Selam dostlar gecenin bu saatine kadar sırf bir domaşn var düşsün diye bekledim ve düştü de ama maalesef alamıyorum ne den olabilir sizce*
>>> Last update of whois database: Sun, 08 May 2011 00:02:44 UTC <<<
-----------------------------hocam hosting firmalarının bir çogu artık bu süre bittikten sonra erişimi engelliyor ama bir süre daha uzatıyorlar veya site sahibinin bilgi dahilinde devam ettiriyorlar.
boşa çıksa bile bu sefer reklama düşüyor ve daha yüksek bi ücret ile satılıyor.
-----------------------------hajım öncelikle devam ettirmeyeceğine eminim.
o bir süre dediğin ne kadar bir süre ortalama?
-
hackworm bunu yazdı:
başkası backorder yapmış olmasın? ayrıca amerikayla aramızda 7 saat zaman farkı var.
-----------------------------hajım dikkat et bak:) db saatini de verdim orada altta:)
-
Expiration Date: tarihinden 3 ay sonra alabilirsin. Expiration Date: ten sonra belirli aşamalar var en son silinme aşamasından sonra alabilirsin.
-
backorder yapmazsan zor alırsın. günde 10 ziyaretçi bile gelse adamlar tekrar regliyor.
-
Bildigim kadariyla domain siliyor fakat baskasi tarafindan alinmamasi icin 30-90 gun arasi kadar donduruluyor, sahibi geri donup alabilir diye ?