Domain Hakkında Yorumlarınızı Alabilirmiyim?
-
Arkadaşlar bir domain aldım (2.El). Proje yapmam çünkü bi sürü proje oldu elimde.
Hdindir.Com
Sizce nasıl?
Ederi ne kadardır?
-
Çok anlamamakla beraber en fazla 50tl eder (şimdilik) diyorum :D saçmaladıysam affola
-
2.el diyorsun yaşıda önemli.Güzel domain 0 yaşında olduğunu varsayarsam 30-40 eder
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
2.el diyorsun yaşıda önemli.Güzel domain 0 yaşında olduğunu varsayarsam 30-40 eder
-----------------------------Creation Date: 12-jan-2010
Expiration Date: 12-jan-201250 Tl ye aldım.
-
hocam bu işin delileri var ya. 100 liraya okutabiliten var ama daha fazlasına şuanlık satamazsın diye düşünüyorum.
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu işin delileri var ya. 100 liraya okutabiliten var ama daha fazlasına şuanlık satamazsın diye düşünüyorum.
-----------------------------klasik wp kurup güncel tek link hd kalitesinde film paylaşırsam çok kısa sürede tutar. hatta bu iş için 3-5 farklı postçu tutar 50-60 tl verirsem baya iş yapar gibime geliyor.
Ne dersiniz???
-
uploadlari kendin yaptır. Etraftan çalınma olmasın ki orjinal bir site olsun :) ismi çok beğendim ben..
-
uzerinde durur ugrasirsan guzel domain
-
Bu domaini sağlam bir hosta bağla.Eskiden indir.com un yaptığı gibi bir indirme sitesi çıkar bundan.Bir zamanlar çok popülerdi.Senin domainde popüler olabilir.Ama emek ister...
Şimdi satmak istesen 50 tl den fazlaya satamazsın.
Bana satmak istesen ben 5 kuruş vermem.Hediye etsen alırım.Kobay olarak kullanırım.Her türlü scriptin yeni versiyonunu denerim.Sonra bir başkasına hediye ederim.
Çünkü kafamdaki projelere uygun bir domain değil.Yoksa beğenmediğimden falan değil yani...
-
domain hoşuma gitti. 50 tl eder kısa ve öz. bu tip domainlerin içeriği güzel olunca tutabiliteside çok oluyo. hayırlı olsun.
-
:D 2mb net ile upload işine giremem. sunucu yu da bu iş için kullanamam :D
parasıyla postçu tutayım iyisi :D