Domain İstek
-
merhaba arkadaşlar ben kendime kendi adıma adıma doman almak istiyorum bu konuda domain satan müridler varmı....
-
domain satan mürid yok sanırım
peki tavsiyesi olan mürid varmı bir kaç yere linkleri aşağıda hagisini önerirsiniz....
( 1 yıllık linux hostum mevcut ve sayfamı html le yapmayı düşünüyorum )
-
.com.tr yi natrodan, diger uzantilari da godaddy den aliyorum
-
bu linklerden alışveriş yapan arkaşlar varmı yada bu linkler hakkında bilgisi olan varmı ...
http://www.domainalma.web.tr/domain-belgeler.htm
http://www.webservis.com.tr/index.htm
-
Hocam neden bir Türk şirketinden alma gereği duyuyorsun?
Kredi kartı yoksa VCC sağlayan adamlar var , yani sanal kart.
Bu işin ehli belli ki Godaddy , e fiyat farkı , aksine kazıkçı Türk firmalardan daha iyi. Aman dikkat , Godaddy default ayarlarda 2 yıl için regliyor. Beceremiyorsan kredi kartı değil , SANAL KART KULLAN. Sorun çıkmasın.
İlla ki alıcaksan Türk firmalarını asla kullanma.
-
mutlaka bir domain alacam ve ilk kez alacam bu yüzden siz bilen ve daha önceden almış alkadaşlara danışıyorum... kendime ait bir web sayfası yapmak istiyorum... böylece öğrenmiş olurum.. yardım ve bilgi veren ve verecek olan müridlerden Allah razı olsun...
-
Domain i natro.com dan alabilirisin. Site açacaksan birde host a ihtiyacın olacak. Müritlerden uygun fiyata host telebinde bulunabilirsin.
-

istanbul
Domain i natro.com dan alabilirisin. Site açacaksan birde host a ihtiyacın olacak. Müritlerden uygun fiyata host telebinde bulunabilirsin.
Tur Operatörü | Seyahat Acentası | Hotel Rezervasyonu | Transfer | Kısacası Turizmle ilgili herşey... | OPUS DEI - Tanrının işiTeşekkürler.... hostu almıştım daha önce...
-
Gel hocam elimden gelen desteğide ücretsiz sağlarım.
@RootB daha geçen gün türk mürk demiyodun vps dileniyordun. Dengesiz dengesiz yorum yapma.
" İlla ki alıcaksan Türk firmalarını asla kullanma. " gibi.
-
domain uzantısı hangidi daha iyidir..hangisini tavsiye edersiniz...
com
net
org
info
biz
-
Gayrimüslim
Gel hocam elimden gelen desteğide ücretsiz sağlarım.
www.byyasincçok sağol...