Domain Nasıl Alınır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

burhan808 bunu yazdı:
    -----------------------------

isimtescil denalmanı tavsiye etmem, sebebi telefonlara cevap vermiyorlar. istersen dene bir, domaini almadan ara kendin bak. ikincisi almak istedigin domain eger eli ayagi düzgünse ve sorgulattıgında almayıp yarım saat bir saat sonra almaya kalkıstıgında alındıgını farkedersin. yani hevesin kırılıverir. ben bunları bizzat yasadigim icin yazdim, firmayı karalamaya calismiyorum.

-----------------------------

bu isim tescille tek sorun yaşamayan benim heralde her aradığımda açıyorlar her ticketima hafta sonu bile cevap veriyolar ticket ile çözülemicek bişey ise bizzat beni kendileri arıyolar hatta 

Konuyla ilgili ;

.Com'u istediğin gibi alabilirsin boş ise. aldığından günden itibaren her sene ödemesini 1 hafta önceden yaparsan yenilenir parasını peşinde verebilirsin istediğin kadar yıllığı 15-20 tl arası doların durumuna göre değişir. 

.Com.tr 2 şekilde alabilirsin ya ticari ünvanın olacak bunu belgeyip o alan adını alabilirsin. yada ad-soyad şeklinde alabilirsin kimlik fotokopinle ben isimtescili kullanıyorum burada sorun yaşayan bahtsızlar varmış orası sana kalmış. ödemeler ssl korumaları olarak kredi kartımdan yapıyorum istersen havale eft posta ödemeside yapabilirsin

Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:33'da Sharp tarafından düzenlendi.

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 12