Domain Tescil Yalnızca 7.5$ Per Year (Com-Net-Org-...)
-
Selamlar,
şuan itibariyle, domain tescil işlemi yalnızca 7.5$'dan başlayan fiyatlarla, bilgilerinize sunulur.
-
Kaç TL ye denk geliyor?
-
7$ Firmalarda Var :|
-
5 yillik bir domain ve 2 yillik domain alicam. banka yoluylami yapicaz odemeyi ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
5 yillik bir domain ve 2 yillik domain alicam. banka yoluylami yapicaz odemeyi ?
-----------------------------selamlar,pm ile ulaşırsanız yardımcı olurum, saygıyla.
-
cankirca bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------selamlar,pm ile ulaşırsanız yardımcı olurum, saygıyla.
-----------------------------adam sormuş bence sen pm ile cvp ver:D
-
turkcell mobil ödemeyle alabilirmüyük yani kntr karşılığı :)
-
domain tescil ciddi bir konu.icann accredited registrarslardan alın kesinlikle.ihs telekom mesela
-
Katılıyorum ucuz etin yahnisi yenmez arkadaşlar. Hem ucuzda değil 7 dolar 10,11 lira ediyor isimtescilde 14 lira 2,3 lira fazla koyun güvenilir yerden alın...
-
olivetti bunu yazdı:
Katılıyorum ucuz etin yahnisi yenmez arkadaşlar. Hem ucuzda değil 7 dolar 10,11 lira ediyor isimtescilde 14 lira 2,3 lira fazla koyun güvenilir yerden alın...
-----------------------------ne dedin ki şimdi :D
cankirca'ya ben isimtescil'den daha fazla güveniyorum.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------emin olki cankirca "güvenilir yerden" daha güvenilir ;)