Domain'i Geri Alamıyorum
-
sniperscope bunu yazdı
Her ikiside degilmissin ama sana yardim etmekten vazgectim. Kendi basinin caresine bak.
@numune : harbiden numune gibisin. Dunyanin en aktif, en sosyal ve en ozgur ulkesinde yasiyorum. Bilmem farkindamisin.
Edit:
Arti olarak niye oyle yazdigimi merak edene; fetocu, sakirt, dindar (musluman dindar) varsa hepsinden tiksiniyorum o yuzden. Onlara bilerek veya bilmeyerek yardim edersem, Allah mahser gunu bu pislikler ile beni tekrar karsi karsiya getirir diye korkuyorum.
nasıl bir yerde yaşadığın beni ilgilendirmez dünyanın en sosyal yerinde yaşaman seninde sosyal olacağın anlamına gelmez. madem o kadar sosyal bir çevre var yaşadğın yerde dışarı çık nerede ne konuşulur onu öğren. tiksiniyorum demişsin banane hocam neyden tiksindiğin gereksiz ve anlamsız cümleler kurarak bize neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun? tiksiniyomuşsun dindarlardan onlarında çok sikindeydin.
evet numunelik biriyim
-
Hocalar sakin olun , ne gerek var.
-
...blackmir tarafından 08/Ara/12 19:11 tarihinde düzenlenmiştir
-
...blackmir tarafından 08/Ara/12 19:11 tarihinde düzenlenmiştir
-
vazgeçtim sustum
hsyN tarafından 08/Ara/12 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam godaddy e destekten mesaj at. durumu bildir. sana yardımcı olurlar en iyi çözüm bu olur.
çevirini translatetten yap. amazon ingilizceside olsa adamlar anlıyor cevap veriyor.
domain in adını filan da yaz.
süresi bittiğinden hesabından düşmüştür. ama 10 gün filan bi geri alma hakkın daha var. tabi daha fazla paraya. öder geri alırsın.
şu konu bile nerden nereye gelmiş amk.
-
FOXXLY bunu yazdı
hocam godaddy e destekten mesaj at. durumu bildir. sana yardımcı olurlar en iyi çözüm bu olur.
çevirini translatetten yap. amazon ingilizceside olsa adamlar anlıyor cevap veriyor.
domain in adını filan da yaz.
süresi bittiğinden hesabından düşmüştür. ama 10 gün filan bi geri alma hakkın daha var. tabi daha fazla paraya. öder geri alırsın.
şu konu bile nerden nereye gelmiş amk.
Hocam süresi biteli 10 günü geçti ama deniyecem sağol.