Domain'i Geri Alamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Her ikiside degilmissin ama sana yardim etmekten vazgectim. Kendi basinin caresine bak.

@numune : harbiden numune gibisin. Dunyanin en aktif, en sosyal ve en ozgur ulkesinde yasiyorum. Bilmem farkindamisin.

Edit:

Arti olarak niye oyle yazdigimi merak edene; fetocu, sakirt, dindar (musluman dindar) varsa hepsinden tiksiniyorum o yuzden. Onlara bilerek veya bilmeyerek yardim edersem, Allah mahser gunu bu pislikler ile beni tekrar karsi karsiya getirir diye korkuyorum.

nasıl bir yerde yaşadığın beni ilgilendirmez dünyanın en sosyal yerinde yaşaman seninde sosyal olacağın anlamına gelmez. madem o kadar sosyal bir çevre var yaşadğın yerde dışarı çık nerede ne konuşulur onu öğren. tiksiniyorum demişsin banane hocam neyden tiksindiğin gereksiz ve anlamsız cümleler kurarak bize neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun? tiksiniyomuşsun dindarlardan onlarında çok sikindeydin.

evet numunelik biriyim

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Hocalar sakin olun , ne gerek var.

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    ...
    blackmir tarafından 08/Ara/12 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    ...
    blackmir tarafından 08/Ara/12 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

vazgeçtim sustum

hsyN tarafından 08/Ara/12 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocam godaddy e destekten mesaj at. durumu bildir. sana yardımcı olurlar en iyi çözüm bu olur.

çevirini translatetten yap. amazon ingilizceside olsa adamlar anlıyor cevap veriyor.

domain in adını filan da yaz.

süresi bittiğinden hesabından düşmüştür. ama 10 gün filan bi geri alma hakkın daha var. tabi daha fazla paraya. öder geri alırsın.

şu konu bile nerden nereye gelmiş amk.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

hocam godaddy e destekten mesaj at. durumu bildir. sana yardımcı olurlar en iyi çözüm bu olur.

çevirini translatetten yap. amazon ingilizceside olsa adamlar anlıyor cevap veriyor.

domain in adını filan da yaz.

süresi bittiğinden hesabından düşmüştür. ama 10 gün filan bi geri alma hakkın daha var. tabi daha fazla paraya. öder geri alırsın.

şu konu bile nerden nereye gelmiş amk.

Hocam süresi biteli 10 günü geçti ama deniyecem sağol.

Toplam Hit: 1929 Toplam Mesaj: 18