‘Domates Hıristiyan‘Dır, Yenmesi Haramdır‘

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yukarıdaki domatesleri mısırı filan bilmemde, bu cipsdeki gerçek markkete denk geldi baktım hakkatende vardı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

diyanet isleri baskanligi'ndan yada hocaefendi'den acil aciklama bekliyoruz,salata mutfakta yarim kaldi bak.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tam tersine yenmesi helaldir... Yedikçe bir hıristiyan eksilir..  diye fetva vermeleri lazımdı.. kafanız buna bile çalışmıyor mklarım..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

amacım konu hortlatmak degil

ve

müslüman olanlar için yazıyorum.

http://www.kuranmeali.com/ayetkarsilastirma.asp?sure=49&ayet=6

Ey iman edenler! Eğer fasıkın biri size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınızdan pişman olursunuz.

biri gtunden bir haber uydurur hem buna inanırız hemde içeriginin gercekligini tartısırız.

Now Lebanon adlı blog yazısında, Facebook'ta bir grup tarafından yayımlanmış bir fotoğraf eleştiriliyor. "Hristiyan domatesler" temasıyla işlenen yazıda, kendilerine Mısır Halk İslami Birliği diyen bir grubun, "domates Hristiyan bir yiyecek olduğu için yenmesi yasaktır" dediği iddia ediliyor. Yazı, "Merak ediyorum, acaba Müslüman Kardeşler'in cumhurbaşkanı adayı Muhammed Mursi böyle bir grubun desteğnden memnun mudur?" sorusuyla bitiyor. Böylece,Facebook'ta paylaşılan fotoğrafın sebebinin Mısır'daki devrimden sonra iktidara gelme şansıyakalayan ve seçimleri kazanan Müslüman Kardeşler olduğu ima ediliyor. Halbuki Selefiler'inseçimlerde kendi partileri olan El Nur Partisi'ni desteklediği biliniyor. 

Mısır'daki devrimden sonra haber uydurma modası 

"Domates Hristiyan'dır" adı altında gazetelerde  yayımlanan haberde, Mısır parlamentosunun gündemine "erkeklere ölen eşleriyle ilk 6 saat içinde seks yapma hakkı tanıyan yasa tasarısının" geldiği de iddia ediliyor. Nisan ayında Al Arabiya'nın internet sitesinde yayımlanan bir haberdekibu iddia, bir süre sonra Al Arabiya'nın kendisi tarafından tekzip edildi. Türk medyasına da hemhaber olarak, hem de haberin tekzibi olarak yansıyan bu asparagas olay, gerçekmiş gibi bir kez daha gündeme getiriliyor. Bu haberlere yer veren gazeteler, daha önce Mısır'daki kendisine şeyh diyen bir kişinin "kadınların salatalık ve kabak gibi penise benzeyen sebzelere dokunması haramdır" temasında yaptığı açıklamayı, Mısır'da kadınların sebzelere dokunması yasaklanmış gibi haber yaptığı biliniyor. 

facebook da biri sallamış bizde kek gibi haberleştirmişiz

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AMAN ALLAHIM YENİ BİR TARİKAT VE YENİ BİR MESAJ TÜREDİ :d

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 16