Dominleri İşletecel Arkadaşlar Arıyoruz Host+Domain
-
sittinsene bunu yazdıDarksun bunu yazdı
merhaba arkadaşlar domaini işletecek arkadaşlara ihtiyacımız vardır .. benzer 5-6 domain mevcut elimizde boş durmasını istemiyoruz .. ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar..
Domainler
Ceptek.Net Devredilmiştir
RadyoKanka.Com
ilanAdresim.Com
OkeyMax.Com
Chathome.Org
Not Domainler Hostinglidir ..!
İlgilenenler Pm Yolu İle Ulaşsınlar..!İletişim bilgilerimiz ...
Msn : satis@tr-sistem.com
Gsm : 0537-866-2006 --Mehmet Ali KINAR
Web : WEB Hosting VE RADYO Hosting Hizmetleri.kolay gelsin ben bişi sorucaktım bu ilanAdresim.Com daki scripti nerden satın alabiirim benimde bu tarz sitem vardı birisi hackledi güvenlik açığı var oyuzden kurmak istemiyorum
hocam başka bir forumda satışa sunmuşlardı . ama yaramaz bir script .. yeni bişey elime gecerse onu kuracağm site tutarsa yeni script yazdırmayı planlıyorum ..
-
blackmir bunu yazdı
ilgilenenlerin karı ne olacak bu işten ?
%30 Kar yapacaklar butun reklamlardan
-
%30 mu :)(sesli güldüm) Bu dupe duz ben eşek arıyorum demektir.
Adamlar içerik girecek domainleri hitlendirecek, pr vsvs sen %70 ini alacaksın ha :))
Aklı başın da olan böyle bir şeye girişmez.
Madem boşta durmasını istemiyorsun ver ozaman işletecek adama gelirin %75 ini bizde seni takdir edelim.
-
Martech bunu yazdı
%30 mu :)(sesli güldüm) Bu dupe duz ben eşek arıyorum demektir.
Adamlar içerik girecek domainleri hitlendirecek, pr vsvs sen %70 ini alacaksın ha :))
Aklı başın da olan böyle bir şeye girişmez.
Madem boşta durmasını istemiyorsun ver ozaman işletecek adama gelirin %75 ini bizde seni takdir edelim.
nasıl gülersen gülde aga ama hakaret ve saygısızlık yapma .. konuyu kapatıyorum iptal edilmiştir ..
Darksun tarafından 13/Ara/12 01:00 tarihinde düzenlenmiştir