Dominos %50 İndirim Kodları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

ruhii eyvallah hacım kulandım kuponunu:D

ps: oyun uçtu mu noldu yav girilmiyor

Afiyet olsun hocam :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

33D338E5

bol malzemeli ev pizzası candır, dominsa para verilmez

saol hocam az önce kullandım. Dominos'dan ne zamandır alışveriş yapmıyordum son zamanlarda bozmuşlardı, gerek ulaştırma süreleri gerek malzemeyi azaltmaları felan. Şimdi sözledim büyük boy pizza. 45 Dk da geldi. Yok promosyondan dolayı dk garantisi yokmuşta felanda. Pizzayıda iyice bozmuşlar.

Geçen evde yapmıştım çok güzel oluyor evde yapınca ama uğraşmak lazım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    kafkafkaf bunu yazdı

33D338E5

saol hocam az önce kullandım. Dominos'dan ne zamandır alışveriş yapmıyordum son zamanlarda bozmuşlardı, gerek ulaştırma süreleri gerek malzemeyi azaltmaları felan. Şimdi sözledim büyük boy pizza. 45 Dk da geldi. Yok promosyondan dolayı dk garantisi yokmuşta felanda. Pizzayıda iyice bozmuşlar.

yav o hamuru nasıl tutturucaz benim yaptıklarım ekmek gibi oluyor hamuru bir tuttursam kralını yapıcam pizzanın bi de kaç derecede ne kadar pişiriyoruz falan onlar da lazım tabi

om mani padme hum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    kafkafkaf bunu yazdı

33D338E5

yav o hamuru nasıl tutturucaz benim yaptıklarım ekmek gibi oluyor hamuru bir tuttursam kralını yapıcam pizzanın bi de kaç derecede ne kadar pişiriyoruz falan onlar da lazım tabi

Abi hamur 100% tutmuyor zaten. Ama bence olay hamur değil olay malzeme. Dominosta bir büyük boy pizza fiyatına en hakiki sucuktan en hakiki kaşar peynirinden ve diğer bir çok malzemeden en az 2 tane büyük boy pizza yapıyorum. Hamuru iyi dinlendirirsen eğer birde hamuru ayrı pişirip üstünü ağlayıp, malzemeleri atıp yaparsan hiç fark hissetmiyorsun hatta senin yaptığın pizza daha güzel oluyor.

Anneciğim hakiki tereyağ yollamıştı geçenlerde. Onun la yaptım pizzayı. İnanır mısın . hımmmmmmmmmmmmm.......

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    kafkafkaf bunu yazdı

33D338E5

Abi hamur 100% tutmuyor zaten. Ama bence olay hamur değil olay malzeme. Dominosta bir büyük boy pizza fiyatına en hakiki sucuktan en hakiki kaşar peynirinden ve diğer bir çok malzemeden en az 2 tane büyük boy pizza yapıyorum. Hamuru iyi dinlendirirsen eğer birde hamuru ayrı pişirip üstünü ağlayıp, malzemeleri atıp yaparsan hiç fark hissetmiyorsun hatta senin yaptığın pizza daha güzel oluyor.

Anneciğim hakiki tereyağ yollamıştı geçenlerde. Onun la yaptım pizzayı. İnanır mısın . hımmmmmmmmmmmmm.......

nası yapıonuz la bu kadar şeyi :D et-tavuk soteden başka bişey yapamıyorum :D

geçen gün makarnayı bile yapamadım, ocağın üstünde aldım pişmişştir diye soğuk suya soktum tabağa koydum kaşığı daldırdım, ağzıma bi attım hala hamur, pişmemiş. 250 gramda kıyma aldıydım onuda heba ettim :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Beyler kodu nereye girecez

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Beyler kodu nereye girecez

domınosun ınternet sıtesınden verdıgın sıparıs ekranına olsa gerek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

halen kod veriyorlar mı yav.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Yemek sepetinin sitesinden girilmiyorumu.Bİrdaha adres filan yazacam yok aq.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Yemek sepetinin sitesinden girilmiyorumu.Bİrdaha adres filan yazacam yok aq.

Kendi sitesinden siparis vericeksin haci, saga kuponlar var oradan dominos u secip kodu giriceksin.

Toplam Hit: 6758 Toplam Mesaj: 58