Dominos %50 İndirim Kodları
-
Bonibon bunu yazdı
ruhii eyvallah hacım kulandım kuponunu:D
ps: oyun uçtu mu noldu yav girilmiyor
Afiyet olsun hocam :))
-
kafkafkaf bunu yazdı
33D338E5
bol malzemeli ev pizzası candır, dominsa para verilmez
saol hocam az önce kullandım. Dominos'dan ne zamandır alışveriş yapmıyordum son zamanlarda bozmuşlardı, gerek ulaştırma süreleri gerek malzemeyi azaltmaları felan. Şimdi sözledim büyük boy pizza. 45 Dk da geldi. Yok promosyondan dolayı dk garantisi yokmuşta felanda. Pizzayıda iyice bozmuşlar.
Geçen evde yapmıştım çok güzel oluyor evde yapınca ama uğraşmak lazım.
-
DrKill bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdı
33D338E5
saol hocam az önce kullandım. Dominos'dan ne zamandır alışveriş yapmıyordum son zamanlarda bozmuşlardı, gerek ulaştırma süreleri gerek malzemeyi azaltmaları felan. Şimdi sözledim büyük boy pizza. 45 Dk da geldi. Yok promosyondan dolayı dk garantisi yokmuşta felanda. Pizzayıda iyice bozmuşlar.
yav o hamuru nasıl tutturucaz benim yaptıklarım ekmek gibi oluyor hamuru bir tuttursam kralını yapıcam pizzanın bi de kaç derecede ne kadar pişiriyoruz falan onlar da lazım tabi
-
Bonibon bunu yazdıDrKill bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdı
33D338E5
yav o hamuru nasıl tutturucaz benim yaptıklarım ekmek gibi oluyor hamuru bir tuttursam kralını yapıcam pizzanın bi de kaç derecede ne kadar pişiriyoruz falan onlar da lazım tabi
Abi hamur 100% tutmuyor zaten. Ama bence olay hamur değil olay malzeme. Dominosta bir büyük boy pizza fiyatına en hakiki sucuktan en hakiki kaşar peynirinden ve diğer bir çok malzemeden en az 2 tane büyük boy pizza yapıyorum. Hamuru iyi dinlendirirsen eğer birde hamuru ayrı pişirip üstünü ağlayıp, malzemeleri atıp yaparsan hiç fark hissetmiyorsun hatta senin yaptığın pizza daha güzel oluyor.
Anneciğim hakiki tereyağ yollamıştı geçenlerde. Onun la yaptım pizzayı. İnanır mısın . hımmmmmmmmmmmmm.......
-
DrKill bunu yazdıBonibon bunu yazdıDrKill bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdı
33D338E5
Abi hamur 100% tutmuyor zaten. Ama bence olay hamur değil olay malzeme. Dominosta bir büyük boy pizza fiyatına en hakiki sucuktan en hakiki kaşar peynirinden ve diğer bir çok malzemeden en az 2 tane büyük boy pizza yapıyorum. Hamuru iyi dinlendirirsen eğer birde hamuru ayrı pişirip üstünü ağlayıp, malzemeleri atıp yaparsan hiç fark hissetmiyorsun hatta senin yaptığın pizza daha güzel oluyor.
Anneciğim hakiki tereyağ yollamıştı geçenlerde. Onun la yaptım pizzayı. İnanır mısın . hımmmmmmmmmmmmm.......
nası yapıonuz la bu kadar şeyi :D et-tavuk soteden başka bişey yapamıyorum :D
geçen gün makarnayı bile yapamadım, ocağın üstünde aldım pişmişştir diye soğuk suya soktum tabağa koydum kaşığı daldırdım, ağzıma bi attım hala hamur, pişmemiş. 250 gramda kıyma aldıydım onuda heba ettim :/
-
Beyler kodu nereye girecez
-
skyvalet bunu yazdı
Beyler kodu nereye girecez
domınosun ınternet sıtesınden verdıgın sıparıs ekranına olsa gerek
-
halen kod veriyorlar mı yav.
-
Yemek sepetinin sitesinden girilmiyorumu.Bİrdaha adres filan yazacam yok aq.
-
skyvalet bunu yazdı
Yemek sepetinin sitesinden girilmiyorumu.Bİrdaha adres filan yazacam yok aq.
Kendi sitesinden siparis vericeksin haci, saga kuponlar var oradan dominos u secip kodu giriceksin.