Domuz Gribi
-
Ben de yeni yeni iyileşiyorum. Doktorun söyledikleri;
içkiyi sigarayı bırak
bol meyve
bol su -soğuk olmasın-
bol istirahat
+ ilaçlar.
Kronik bir hastalığın yoksa atlatırsın ;)
-
ulan domuz gribi olan ne ske okula, dershaneye gelir anlamıyorum ha. dershanede herkes domuz gribi para veriyoz diye zorla geliyolar derse. her gün 3-4 kişiye bulaştırıp evine gidiyolar. :@
-
geçmiş olsun tatil matil olmaz bizim sınıftan 2 kişi oldu atlattı bile dikkat et yorma kendini bütün gün yat atlatırsın.. Bilgisayarda da takılma fazla o da yoruyor
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
Dün konu açmıştım öksürük diye , doktora git sebebiyetiyle silinmiş.
Gittim gördüm geldim , şüpheli domuz gribiymişim, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Meb'e mail falan ulaşabilirmiyiz bizim sınıftan 1 kişi okuldan 3-5 kişi domuz gribiydi ankarada nerdeyse 1 sene tatil yapacaktılar burda yok öyle bişi aq.. tatil olsa belki sağlıklıydım şimdi..
-----------------------------hocam ne yaptın sen ya! bi grip için 1 sene tatil hemde ölüm oranı 1000 de 1 den az olan bir hastalık için. bizde geçirdik, öksürük ateş halsizlik, üstelik doktorada gitmedik evde 1-2 gün yat dinlen paniğe gerek yok.
-
Ben de kapısından döndüm. Aşı da olmamıştım ama bol soğan ve tarhana yemekle olayı çözdüm çok şükür :) iyi yiyip iyi giyinmek lazım aşıya falan gerek yok.
-
Geçmiş olsun kardeşim bol bol c vitamini falan ye elma portakal özellikle nar.
-
bende de bu sabahtan beri hafif öksürük, hafif bel ağrısı ve hafif halsizlik var. Eğer ateşte olursa harbi doktora gidicem. bide londra da olunca daha da tırsıyorum :((