Domuz Gribinden 49 Milyar Dolar Kar
-
benim bildiğim aşı ücretsiz yapılcak yani halka pek bişey girmiyor. devlete giriyor. ama tabi bu bize yol su köprü olarak geri dönecektir.
-
NOvartisin Allah belasını versin burda yazamayacağım şeyler duyuyorum üst düzey yöneticilerinden adamlar resmen
yolunacak tavuk gibi görüyorlar insanları özelliklede Türk halkını.
-
Birileri birşeyler kaldırıyor ki bu kadar büyüdü
-
Bu iş hep böyledir ya hastalık çıkarır abd yada savaş, üstelik hastalık olayı hem daha kolay hemde daha avanlajlı artık o yüzden savaş değil ilaç sektörü dahada ön planda.....
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------her sene hayvan hastalıgı türüyo oldu geçmiş senelerde delidana,kuş gribi,kısmen kene muhabeti ve şimdi domuz gribi zaten bunların senaryo oldugu geçmiş senelerden belli
sanki hayvanlar sıraya girio hayret bişi
-----------------------------
hocam delidana olması gayet normaldi! kesime giden hayvanın kalan parçaları öğütülüp tekrar hayvanlarda yem olarak kullanıldı o yüzden bu kadar yaygınlaşmıştır... siz daha merak etmeyin bu şekilde cok hastalık türeyecek... büyük yoğurt üretim tesislerinin yoğurdun koyuluğunu sağlamak için yaptıklarını duysanız bir daha yoğurda elinizi sürmezsiniz! ayrıca ekolojik dengeyi tamamen bozduk bu tip şeylerin cıkması gayet normal... -
Yoğurdun katılığını sağlmaka için ne yapıyorlar hoca,tekrar yememeye karar vericem anlatsana.
-
bence de arkadas yogurt meselesini anlatsin..
süt alip yogurt yapariz bizde...
-
yoğurdu karıştırmayın bu işe hergün mutlaka yoğrut yerim.
süzerek yoğunlaştırıyorlardır herhalde :)
-
Yoğurdu bilmem de,
Bazı kadın bakım kreml v.s.'lerinde;
Kanser sonucu cerrahi müdahele ile alınan kanserli meme parçası, bayan yumurtalığının kullanıldığını duydum,
Bu tıbbi atıklar ilaç şirketleri tarafından gizlice ihale usulü ile alınıyormuş, hatta ceninlerin bile...
-
incelik bunu yazdı:
-----------------------------
Bence önce hastalığı geliştiriyorlar, sonra da aşısını ilacını satıyorlar.
-----------------------------aynen bende bi hastalık üretme merkezi olduğunu duymuştum sanırım abd de...