folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donaanımdan Anlayan Mürid Kardeşler Acil Yardım Bilgisayar Kafayı Yedi

Donaanımdan Anlayan Mürid Kardeşler Acil Yardım Bilgisayar Kafayı Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    bilgisayarı açtığımda anakarttan kesikli ve kısa aralıklarla bip sesi geliyor. gerçi tam olarak neresinden geldiğini çıkaramadım fakat tam olarak resimde ki gibi

http://img206.imageshack.us/img206/2894/pic0026xw3.jpg

işlemci ile güç kaynağı arasındaki bölgeden geliyor. ayrıca monitöre görüntü gelmiyor. öylece kalakaldı yani acaba sorun neden olabilir. bugün bilgisayarı temizledim. fakat temizledikten sonra çalışmıştı kapattım ondan sonra bir daha açılmadı garip bip sesi geliyor kalıyor öyle yardımcı olursanız sevinirim doztlar

çok uzakta uzak denizlerde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sen haber bölümünde kod deneyen eleman deilmiydin hoca yoksa benmi yanlış hatırladım ?

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anakartta problem vardır .bende de olmustu.biosu resetle ve güç kaynağının sağlam olup olmadığını kontrol et.anakart markası ne onu da yaz.
    benim intel p4
    Sorun çözülmezse servis paklar seni.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    yalandünya anakarttan kaynaklanan bir sorun olduğunun farkındayım olay şu ki temizledikten sonra oldu fakat temizledikten sonra açılmıştı kapattıktan sonra ne olduysa anakart MSI 661 FM series MS-6540 hede hödö falan filan

bu arada kokainman ne diyon kardeş bugünden beri bilgisayarla boğuşuyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aynısı bana oldu anakartımı değiştirmek zorunda kaldım.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    firex içimi rahatlattığın için teşekkürler :P bizimkilerin bir cemil abisi vardıya seni cemil abi ilan ediyorum sir cemil firex :D anakart demeyin içime oturur valla :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    sorun ramdeymiş rami değişince bişeyi kalmadı.. garantisini bitmesine 15 gün kalmıştı kıyısındn kurtardık Allahtan :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca eger biplerin uzun kisa ve 2 defa vs gibi tarifini yapsan hemen cevap verilirdi ayrica foto cekmene gerek yoktu o bip sesi hatanin oldugu yerden gelmez kasaya entegredir hata kodlarini okur sana bip(uzun-kisa) sinyaller seklinde...Neyse sorunu cozmussun ...Bip lerin sureleri ve tekrarlari onemli birdaha sorunla karsilasirsan o bipleri tarif et hemen sorunun ne oldugunu soyleyebilelim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    komiktir ki aynısı bana da oldu ama ben işlemci fanı deiştirdim düzeldi bi de kompresörle üfledim içine taş gibi oldu.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    googleda aratın şunu;
    anakart markan beep codes
    webde arayın gelen sonuçlarda karşılarında yazıyo,işte şöyle bip şu böyle bip bu diye ;)
    Bendede olmuştu aradım,hatırlamıyom neydi ama düzeldi ;) hiç olmadı bios ayarlarından o bip sesini kapatabilirsiniz ;)

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    dostum bu sorunlar yani uyarı bip sesi geldiği zaman ram ya da ekran kartı sorunu oluyor genelde.. genellde bi çıkarıp taksan bunları çözülüyor.. olmadı pc yi bi kapatıp aç:)) olmadı tamire götür..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 1931 Toplam Mesaj: 12