Donaanımdan Anlayan Mürid Kardeşler Acil Yardım Bilgisayar Kafayı Yedi
-
bilgisayarı açtığımda anakarttan kesikli ve kısa aralıklarla bip sesi geliyor. gerçi tam olarak neresinden geldiğini çıkaramadım fakat tam olarak resimde ki gibi
http://img206.imageshack.us/img206/2894/pic0026xw3.jpg
işlemci ile güç kaynağı arasındaki bölgeden geliyor. ayrıca monitöre görüntü gelmiyor. öylece kalakaldı yani acaba sorun neden olabilir. bugün bilgisayarı temizledim. fakat temizledikten sonra çalışmıştı kapattım ondan sonra bir daha açılmadı garip bip sesi geliyor kalıyor öyle yardımcı olursanız sevinirim doztlar -
sen haber bölümünde kod deneyen eleman deilmiydin hoca yoksa benmi yanlış hatırladım ?
-
anakartta problem vardır .bende de olmustu.biosu resetle ve güç kaynağının sağlam olup olmadığını kontrol et.anakart markası ne onu da yaz.
benim intel p4
Sorun çözülmezse servis paklar seni. -
yalandünya anakarttan kaynaklanan bir sorun olduğunun farkındayım olay şu ki temizledikten sonra oldu fakat temizledikten sonra açılmıştı kapattıktan sonra ne olduysa anakart MSI 661 FM series MS-6540 hede hödö falan filan
bu arada kokainman ne diyon kardeş bugünden beri bilgisayarla boğuşuyorum... -
Aynısı bana oldu anakartımı değiştirmek zorunda kaldım.
-
firex içimi rahatlattığın için teşekkürler :P bizimkilerin bir cemil abisi vardıya seni cemil abi ilan ediyorum sir cemil firex :D anakart demeyin içime oturur valla :(
-
sorun ramdeymiş rami değişince bişeyi kalmadı.. garantisini bitmesine 15 gün kalmıştı kıyısındn kurtardık Allahtan :D
-
Hoca eger biplerin uzun kisa ve 2 defa vs gibi tarifini yapsan hemen cevap verilirdi ayrica foto cekmene gerek yoktu o bip sesi hatanin oldugu yerden gelmez kasaya entegredir hata kodlarini okur sana bip(uzun-kisa) sinyaller seklinde...Neyse sorunu cozmussun ...Bip lerin sureleri ve tekrarlari onemli birdaha sorunla karsilasirsan o bipleri tarif et hemen sorunun ne oldugunu soyleyebilelim.
-
komiktir ki aynısı bana da oldu ama ben işlemci fanı deiştirdim düzeldi bi de kompresörle üfledim içine taş gibi oldu.
-
googleda aratın şunu;
anakart markan beep codes
webde arayın gelen sonuçlarda karşılarında yazıyo,işte şöyle bip şu böyle bip bu diye ;)
Bendede olmuştu aradım,hatırlamıyom neydi ama düzeldi ;) hiç olmadı bios ayarlarından o bip sesini kapatabilirsiniz ;) -
dostum bu sorunlar yani uyarı bip sesi geldiği zaman ram ya da ekran kartı sorunu oluyor genelde.. genellde bi çıkarıp taksan bunları çözülüyor.. olmadı pc yi bi kapatıp aç:)) olmadı tamire götür..
Toplam Hit: 1931 Toplam Mesaj: 12