Donanımcılar / Donanımdan Anlayanlar Bir Bakabilirler Mi ?
-
Merhabalar hocalar kafayı sıyırmak üzereyim yahu hangi proğramı açsam ( kameralı görüşme ) ( Skype , Omegle vb. ) Direkt bu hatayı alıyorum delirmek üzereyim internette araştırmadığım hiçbirşey kalmadı microsoft visual c++ 2010 , 2013 ü bile kurdum yok yemedi arkadaş delirecem. Şimdi de bir çok proğram ekleyip sildiğimden veya proğramların gereksiz görüp sildiğinden ses yok. o değil ulan ses gitti ses yok müzik vs. çaldığında ses gelmiyor :( ya hiç yokmu böyle bitane proğram yüklesek kendisi pc yi otomatik tarasa neyin driveri eksik , dosyası bozuk vs. herşeyi kendisi otomatik kurabilen proğram ?
ALDIĞIM HATA RESMİ AŞAĞIDADIR LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. -
Bu programsal gibi duruyor . Windows güncel mi ?
-
kart okuyucusuna Win32.Parite bulaşmış olabilir.
fanları iyice temizleyip sistem onarmayı deneyin.
uyumluluk modunda da aynı sorun devam ediyor mu ?
-
Ekran kartını güncelle Microsoft Visual C+++ (2005ten 2011e Kadar) bileşenlerini indirin . İndirdikten sonra NET. FRAMEWORK 2.0 indirip kurunuz. Kurduktan sonra bilgisayarınızı kapatıp açın.
-
Sanalcaptan bunu yazdı
Ekran kartını güncelle Microsoft Visual C+++ (2005ten 2011e Kadar) bileşenlerini indirin . İndirdikten sonra NET. FRAMEWORK 2.0 indirip kurunuz. Kurduktan sonra bilgisayarınızı kapatıp açın.
hocam ekran kartı güncel gözüküyor. Visual c+++ nin 2010 , 2013 sürümü dahi yüklü ancak yinede yemedi. Net.Framework 4.0 ı yüklü en son çıkanı sanıyorsam oda yüklü ama olmuyor. YA ALLAH AŞKINA KİMSE TEAMWİEVER LE BAĞLANIP YAPAMAZ MI ?
-
hocam otomatik driverları tarayan prog. var google amcaya danış
-
Driver genius fullu bulursan ilacındır
-
Malwarebytes Anti Malware yükle güncelle tarat sonra microsoft fixit sayfasına git indir ve tarama yaptır
Sorunu malware çözemezse fixit çözer
-
hocam bi anlayabilsem dediklerinizden yapabilecek yokmu ya :s tw ile bağlanıp yapsın şu meredi
-
komple denetim masasında visiual c+ ı sil .Tekrar sadece bir sürümünü yükle.
-
konu güncel beyler sorun devam etmekte :S