Donanımdan Anlayan Arkadaşlar Bu Bilgisayar Nasıl ?
-
herkeze iyi çalışmalar kolay gelsin. işyerim için grafik tasarımında kullanılmak üzere bir sistem topladım ilk size gösterim dedim hem yorumlarınız öğrenmek hem de çakışan bişi olurmu fikirlerinizi bilmek istedim sistemi böyle abartlılı seçmemizin nedeni 3-4 sene bizi sorunsuz idare etmesi ve sistem ve programlarda yavaş çalışmamızdır.
şimdiden fikir ve düşünceleriniz in teşekkürler....
P5N64 WS Prof. NFORCE 790i Ultra SLI DDR3 2000MHZ 1600FSB ANAKART
Q9550 QUAD CORE 2,83Ghz 12MB CACHE 1333FSB 45NM PENRY işlemci
Zerotherm Nirvana NV120 işlemci fanı
4GB (2x2) KIT 800MHz DDR2 HYPREX PC2 6400 CL5 RAM1TB 32MB SATA2 7200RPM NCQ HARDDISK
20X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH
SPARKLE 9800GTX+ GDDR3 512MB 256BIT EKRAN KARTI
VH8000BWS ARMOR+ MX PENCERELİ Mid TOWER SİYAH KASA
RP-600 EXTREME POWER 600W GÜÇ KAYNAĞI
3.5" INTERNAL KART OKUYUCU SİYAH USB 2.0
SAMSUNG SYNCMASTER 19" MonitörFiyatı : 2.700 dediler. :)
-
Ekrani 22 inc yapın DVI Al Ama :) www.vatanbilgisayar.com gir kendin topla dostum bakalım ;) bu arada AMD yapmanı öneririm sistemini.
-
1TB 32MB SATA2 7200RPM NCQ HARDDISK
Manyak kanımca :|
-
harbi oha süper bişi bu :) fiyatı da tuzlu ama aslında ucuz diebilirim o işlemcisi bi ara 1800 ytl ydi düşmüş fiyatı demekki
bu arada amd yi bende severim ama intele yetişemiyor :|
-
bende 22" lik monitor düşüdüm ama nerdeyse iki kat fiyat fark ediyo 19" ile onun için yeterli yaptık :D donanımda abarttık görüntüde abartmayalım diye :P vatanda aslında fiyatlara baktım orda biraz fazla çıkıyor 3.000 YTL yi geçiyo yinede fikirleriniz için teşekkürler..
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Ekrani 22 inc yapın DVI Al Ama :) www.vatanbilgisayar.com gir kendin topla dostum bakalım ;) bu arada AMD yapmanı öneririm sistemini.
-----------------------------ekran konusunda haklısın böyle pc ye bu ekran yakışmaz :) VaTan Comp. konusunda katılmıyorum mafeles :) bence bu pc guzel senı baya bı ceker merakın olmasın AHH bı bende olsa :D . ek olarak bencede sıstemı AMd yap ve en azından Ekran kartını ASUS Radeon HD 4850 Top edi. ıle degısebılrsın
-
hazır konu açılmışken bende sorim.
toshiba dizüstü
Satellite
A300
1P1
Core2 Duo T5800(2.10GHz)K 800Mhz, İşlemci
2GB RAM
160GB Harddisk
15.4" Wide XGA Ekran
DVD Yazıcı
Intel GM45,
Intel 802.11a/g/n ethernet kartı
Bluetooth
1.3Mpix WebCam/
6-Celled Batary700 dolar + kdv. Sizce nasıl bu paraya değer mi aynı paraya daha iyisini alırmıyım.
-
normal xp profesyonel kullanacaksanız 4 gb ram gereksiz
bildiğim kadarıyla 3 gbdan fazlasını desteklemiyor.
işletim sistemini 64 bit xp veya 64 bit vista kurmalısınız
-
evet o konuda haklısın dostum 4 gb xp desteklemiyo 3.2 görüyorum zaten ilerde mecbur vista ya döcez gibime geliyo...
-
hyperx ram alma. sakın alma. bende 4gb ram aldım hemde hyperx. anskim. zaten 4 gb ram gereksiz. vista da kurma hemde 64 bit işletim sistemi kurmayacaksan zaten hepten gereksiz. sakın 4gb ram alma 2 gb dual yeter heleki hyper x sakın almayın SAKIN SAKIN.
Edit..----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ekran kartı en büyük üreticilerden ya his alınır yada asus alınır. 512MB ATI Radeon 3870 IceQ 3 Turbo benim görüşüm daha iyidir.
sen hd 4850 yada 4870 alırsan karlı çıkarsın.
-
vistaya dönmek istemiyorsanız 64 bit xp kurun sisteminizden daha ii verim alırsınız ama çalıştığınız programlarında 64 bit sürümleri olması gerekli