folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Donanimhaber Dolandiricilarina Dikkat Edin !

Donanimhaber Dolandiricilarina Dikkat Edin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Dun dh den biriyle 3 adet ekran karti almak icin anlastim. Birini kendime ikisini arkadasa aldim crossfire yapacakti. Cohan nickli biri... Baktim 20 kusur tane referansi var adamin. Herkes durust namuslu soz verdigi gibi gonderdi falan yazmis hakkinda ve bu serefsiz referansi cok diye önden havale sonra kargo dedi kabul ettik.

Kartlarin fotograflari geldi, aradik konustuk oyle hir gur bir sesi de yoktu picin. Gayet efendi guzel konustu, once bir kart alalim gelsin bakalim guvenilirse 2 sini sonra aliriz dedim ama arkadas acele etti biraz. Araya da haftasonu girdigi icin isimiz uzar falan diye. Bir de actik referanslarini falan okuduk actigi konulara baktik karaktersiz kopegin profili 2010 kayitli, fakeye benzemiyordu. Bildigin ticaretini yapan olumsuz yorum almayan birine benziyordu 

Neyse gonderdik tam 1500 tl gectik hesabina yarim saat sonra kargoya verdim dedi girdik baktik kargo tamam verilmis.

Az once bi kontrol ediyim cumartesiye kadar yetisir mi diye siteye girdim kargo yok ! Aradim merkezlerini iptal edilmis dediler. Boyle birsey mumkun olabilir mi ya bu nasil kapsamli bir dolandiricilik cesididir?

Referanslar sahte, referansi yazan profiller de belki sahtedir, kargo firmasinda yardim yataklik eden birisi, belki de sahte forograflar falan...

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler bu bana cok iyi ders oldu. Siz de dikkat edin her referansi olana guvenmeyin diyecegim ama serefsiz kopegin 26-27 tane referansi vardi az bile degil.

Ha soyle birsey de geliyor aklima. Belki de forumda taninmis guvenilir bir adamin profili olabilir, bunun sifresini bir sekilde ele gecirmis ve insanlarin canini yakiyor olabilirler. Cunku cok detayli inceledim yamuk yapacak birinin profiline benzemiyordu. Dikkatli olun...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Verilen kargo nasıl iptal edilir hocam?

Böyle bir şey yasal olarak uygunsa, müthiş dolandırıcılıklar yasal yolla yapılır? 

Geçmiş olsun bu arada.

DH Yönetimine bildirirseniz olayı, atsınlar forumdan, yeni maduriyetler yaşanmasın.

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun, 

Ama dikkat et bazen kargo firmalari hata yapabiliyor.  

Geçen sene forumdan bir arkadaştan ürün almıştım, onda da aynısı oldu. Kargo iptal edilmiş dediler. Aradim muridi söyledim. Sonra kargo firmasi şube müdürü  beni arayip özür diledi. Tabi bu istisna olabilir. Sürat kargoda oluyor bu olay. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Hangi isime havale yaptınız hocam? Bence dava edin misli misli alırsınız. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İŞİ ACELEYE GETİRMEYE ÇALIŞANLARIN TAMAMI DOLANDIRICIDIR.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Kargo hatasi degil hocam engellemis beni ve telefonlara cevap vermiyor galiba blackliste aldi. Bankayi ve kargo firmasini haberdar ettim savciliga basvuracagim bugun. Eft yaptim da isim soyisim belli oradan birseyler cikar insallah.

Dh ye de bildirdim.

DadasAdam tarafından 04/Mar/16 09:23 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Kargo hatasi degil hocam engellemis beni ve telefonlara cevap vermiyor galiba blackliste aldi. Bankayi ve kargo firmasini haberdar ettim savciliga basvuracagim bugun. Eft yaptim da isim soyisim belli oradan birseyler cikar insallah.

Dh ye de bildirdim.

Kargodan da kargonun kim tarafından, ne zaman iptal edildiğine dair bir belge vs. alırsan bir şey çıkabilir hocam.

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Dh ye de bildirdim.

Kargodan da kargonun kim tarafından, ne zaman iptal edildiğine dair bir belge vs. alırsan bir şey çıkabilir hocam.

Firma calisanlari (yurtici) pek iplemedi israr ediyorum bakalim hocam olmazsa mahkeme onu isteyecek zaten kacisi yok.

DadasAdam tarafından 04/Mar/16 09:26 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

peşini bırakma dava et, götünden kan alırlar kan

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    Th3Ultra bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Dh ye de bildirdim.

Firma calisanlari (yurtici) pek iplemedi israr ediyorum bakalim hocam olmazsa mahkeme onu isteyecek zaten kacisi yok.

hocam şubede ses kaydı almıyorsalar ki zannetmiyorum alıcaklarını ara şurada görev yapan avukatım şu dosya bağlamında şu kargoyu iptal eden kişi için açılcak dava için şahsi bilgileri lazımdır diye :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam ne kargoyla uğraşıyon ver mahkemeye seve seve vermedikleri bilgileri öpe öpe verirdirir mahkeme

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 17
donanimhaber dolandirici