Donanımların Hangi Yazılımlarla Kontrol Edildiğini Gösteren Program Önerisi
-
Kamerayı kullanmak istediğimde başka programlar tarafından kullanıldıgı uyarısı geliyor.Fakat bunun hangi program tarafından kullanıldıgını görev yönetici ve aygıt yöneticisi kısmında bulamadım. Bu veya bunun benzeri sorunlar icin yazılmış bi program varmı veya başka önerisi olan varmı teşekkürler
-
Soru 1. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Soru 2. Kullandığın cihaz masaüstümü yoksa Laptop mu?
Cevap masaüstüyse..
Soru 3. Kamarenınn markası ve modeli ne ?
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
Soru 1. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Soru 2. Kullandığın cihaz masaüstümü yoksa Laptop mu?
Cevap masaüstüyse..
Soru 3. Kamarenınn markası ve modeli ne ?
----------------------w7 laptop ve dahili asus virtual kamerasını kullanıyorum
-
Hocam daha önceden oluyormuydu yoksa yeni mi başladı bu sorun.. Sorun yeni başladıysa son yükledğin programlardan biriyle ilgilidir.
-
son yüklediğim programları silmeyi denicem daha sonra fakat bn aslında böle bi yazılım olup olmadıgını merak ediyorum
-
vardır elbet bir program ama şu anda ben öyle bir program bilmiuyorum ama araştırırım..
-
kameranın programını kaldır. yeniden kur
kamerayı kurarken hangi usp den kurduysan o usp den başka usp ye takma kamerayı.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------vardır elbet bir program ama şu anda ben öyle bir program bilmiuyorum ama araştırırım..
-----------------------------araştırmalar nası gidiyo hocam bekliyorum seni :D
-
aynı sorun başıma gelmişti. yanılmıyorsam codec'lerle alakalı bi sıkıntıydı SARI'nın dediği gibi %97 ihtimal ile son yüklediğin bi yazılım yüzünden bu sorun çıkmıştır. en son yüklediğin 3 4 yazılımı kaldır. olmadı flash player ve windowslive messenger'ı kaldır tekrar yukle. kaldırma işlemi için http://www.revouninstaller.com/ buyazılımı kullanmanda fayda var. son olarakca msconfig yaz çalıştıra , başlangıçtaki programları kontrol et Antivirüs ve varsa Driverlerin dışındaki programları kaldır
-
paranoyaklık vol 1 : trojan falan yemiş olabilme ihtimalin nedir. biri izliyor olmasın seni
-
bazen bendede bsplayer açıkken msnden görüntülü konuşma yapmak istediğimde hata veriyor. bsplayerı kapatınca görüntülü konuşma yapıyorum. garip bi durum :|