Dongle (Dangıl) Kopyalama
-
Benim 7500 TL lisans değeri olan bir programım var ve usb dongle ile çalışıyor.
Şirket dongle bozulması veya kırılmasına karşın problemli dongle'ı alıp cüzi ücret karşılığında yeni dongle veriyor fakay kaybolması durumunda 7500 TL yeniden vermem gerekecek.
Ben lisansına para verdiğim ve Lisans kartımda tapu gibi büromda asılı programın dongle'ını kopyalayıp orjinalini saklamayı istiyorum, flash bellekten çalışmayı istiyorum. bunu için yardımcı olacak bi mürid varmı?
HİÇBİR KUL HAKKI VE YASAL OLMAYAN BİR HAREKET DEĞİL. TIK PARA SAYDIM ALDIM LİSANSINI.
-
internette 3 -5 bişey buldum da nedir dongle in markası ona gore bakayım bi de :)
-
Hasp HL hacım
-
bi emolator buldum hasp için full surumunu upload ettim dongle bend eolmadıgı için deneyemedim tabi burdan indir dene bakalım :)
http://drop.io/haspemu_blitz/asset/haspemul-rar/safe_download
captchayı gir enter a bas :)
-
hemen bakıyorum kardeş
-
Hacım bu kopyalama değil resmen pc de hasp yerine pro yardımıyla kilit gibi gösterme
bana flash belleğe kopyalan bi bok lar lazım
-
be bunu bulabildim hacı parayla kopylalyan yerler var :)
ya idare et yada yaptır bi tane parayla :)
-
kardeşim hemen alınma teşekkür ederim hani kopyalayanlara da gelince türk programlarını kopyalamıyorlar.
eline sağlık karşim ;)
-
problem değil ya :) hiç yoktan iyidir sanırım :)
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------Hacım bu kopyalama değil resmen pc de hasp yerine pro yardımıyla kilit gibi gösterme
bana flash belleğe kopyalan bi bok lar lazım
-----------------------------konuyu diriltmiş olucam ama olsun. hocam bizde hasp emu kullanıyorduk üniversitede randımanlı degil ama iş görüyor.
dongle ı elinde bulunduran hoca ders hocasına küsünce bu yolu seçtik. netcad için kullanıyorduk biz,
ide firması da ağ üzerinden çalışabilecek bi dongle yollayacaktı ama ide6 demo ile onada gerek kalmadı.
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------
Benim 7500 TL lisans değeri olan bir programım var ve usb dongle ile çalışıyor.
Şirket dongle bozulması veya kırılmasına karşın problemli dongle'ı alıp cüzi ücret karşılığında yeni dongle veriyor fakay kaybolması durumunda 7500 TL yeniden vermem gerekecek.
Ben lisansına para verdiğim ve Lisans kartımda tapu gibi büromda asılı programın dongle'ını kopyalayıp orjinalini saklamayı istiyorum, flash bellekten çalışmayı istiyorum. bunu için yardımcı olacak bi mürid varmı?
HİÇBİR KUL HAKKI VE YASAL OLMAYAN BİR HAREKET DEĞİL. TIK PARA SAYDIM ALDIM LİSANSINI.
-----------------------------Sta4cad mi hocam?
:D