Dönüştüremediğiniz Video Formatı Kalmasın: Imtoo MPEG Encoder V2.1.54.922B(Kalite Bu)
-
Dönüştüremediğiniz Video Formatı Kalmasın: ImTOO MPEG Encoder v2.1.54.922B(Kalite Bu)
Tanıtım:
ImTOO MPEG Encoder; DVD, VCD, AVI, MPEG, GIF, Flash, WMV, WMA, WAV, MP3, MP4, M4A, OGG, AAC, 3GP gibi formatları birbirine dönüştürmenin yanısıra hızlı ve kaliteli çalışma stili ve AVI formatında dosyalar oluşturabilme özelliği bulunuyor.
Özellikleri:
AVI Dosyalarını DVD dosyalarına Dönüştürme
AVI Dosyalarını VCD dosyalalarına dönüştürme
MPEG dosyalarını DVD dosyalarına dönüştürme
AVI dosyalarını Mpeg Dosyalarına Dönüştürme
WMW dosyalarını AVI yada MPEG dosyalarına dönüştürme
Daha çok kalite ve daha az boyut imkanı sağlayan MP4 yada MPEG4 (DivX)formatına dönüştürme
Tabiî Tüm bunların tersleri de mümkün ve bu işi gerçekten kaliteli yapıyor.
http://www.imtoo.com/downloads/mpeg-encoder.exe indir
http://rapidshare.de/files/6030606/21549.rar.html Crack -
warya bende tam boyle birsey ariyordum eline saglik cok saol
zumsuk un o japonca filan dedigi videoyu donustururum:d -
tamam yaa aradığım buydu :)))) helal sana şakir abi
-
sözümü geri aldım dat ı mpeg ye döüştürüyomu
-
arkadaslar ben bunu denedim ama burda donusturdugumuz vidiolari nasil telefona atacagiz yada nereye kayit ediliyor yada nasil save leye biliyoruz aciklarmisiniz biraz
-
mesela video avi formatlı olsun. cep telde izlemek için 3pg formatı olması lazım. googe da "avi to 3pg" olarak arat,o programı kullan işte
-
tamam kullandim donusturdum ama donusturdugum videolari nasil telefona gececegim yani nereye kaydettigini bulamadim donsuturdugu videolara ulasamiyorum sadece bu programda cikiyor
kisacasi yani bu cevirdigim vdiolari nasil baska bir dosyaya kaydederim yapamadimda
-
telefonun programı yok mu?(PC Suite gibi)
Ayrıca bluetooth lazım v.s. v.s. -
wowwww cok saoLasin hocaM $imdi indiriorum inanki arayipda ßulamadigim ßir program t$k edeRim :)
-
saqoL
-
program güzel de bana cracklemeyi anlatırsan sevinirim.Saolasın ;)
Toplam Hit: 2665 Toplam Mesaj: 21