Doogee Türkiye Pazarında
-
Mustafa bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Vergi konusunda haklısınız bir şey diyemem. Bu telefon Çin'de 120 $. Ha ben yine Çin'den alırım o ayrı konu. :)
@Mustafa
Sen onu bırakta :) Bu alet orjinal midir harbiden? Bilgin - Fikrin var mı?
http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-10400mah-Tasinabilir-Sarj-Aletii__isp24884651Bilgim yok. Orjinal Xiaomi'lerin üstünde seri numarası oluyor onu sitesine yazınca orjinal mi diye gösteriyor.
Hmmm tamam ... Onu araştıralım ozaman :)
-
JiggSaw bunu yazdıMustafa bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Vergi konusunda haklısınız bir şey diyemem. Bu telefon Çin'de 120 $. Ha ben yine Çin'den alırım o ayrı konu. :)
@Mustafa
http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-10400mah-Tasinabilir-Sarj-Aletii__isp24884651Bilgim yok. Orjinal Xiaomi'lerin üstünde seri numarası oluyor onu sitesine yazınca orjinal mi diye gösteriyor.
dur sakin. yarın cinden geliyor bakacam incelemesine felan konu açalım alma ben 50 tl aldım silikon kılıfı ile felan :)
-
fiyatına göre iyi telefon işte standard bi insanın her türlü işini görür ama bizim insanımız ihtiyacı olmadığı halde hep en iyisini istediği için bok atar
-
Fiyatına göre iyi telefon bence.
-
Fiyatına göre gerçekten güzel görünüyor. Yani milletçe çekirdek, gigabyte, çözünürlük manyağı olup çıktığımız için yine de beklentileri karşılayacağını sanmıyorum. Beklenti denen şey zaten hiç karşılanmaz; hele ki Türk milleti için piüüü!
-
JiggSaw bunu yazdıMustafa bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıMustafa bunu yazdı
@Mustafa
Sanırım orjinal. Çünkü donanimhaber'de satan birisi vardı, bu sanırım o kişi.
Donanimhaberdeki çoğu kişi memnun kaldı satıcıdan, bende almayı düşünüyorum o kişiden ama şuan ihtiyacım yok, olunca alacağım.
Ayrıca direkt Çin'den 20.99 $ a alabilirsin.
-
Zopo vardı ne oldu
-
Atakan bunu yazdı
Zopo vardı ne oldu
Onu Türkiye'ye getiren firma beceremedi olayı. Milletten önce paraları topladılar size ucuza satıcaz diye 2 ay sonra anca geldi telefonlar. Adamlar o sürede iyi para kırmışlardır faizden. :D
-
Mustafa bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Zopo vardı ne oldu
Onu Türkiye'ye getiren firma beceremedi olayı. Milletten önce paraları topladılar size ucuza satıcaz diye 2 ay sonra anca geldi telefonlar. Adamlar o sürede iyi para kırmışlardır faizden. :D
Çokta kötü değildi telefonları çift tıklama ile açılma özelliğini felan getirmişlerdi kitkatla kısmet işte. Şuan zenfone serisi g2 iyi gidiyor gerisi parasının değerini vermiyor bence :), iphone6 ya 2 brodway alınıyor burada millet ne para var yav