Doping Adsl Açık Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

aslında tam olarak açık ta denmez.

normalde evimde doping adsl kullanıyorum. sonki sıkıntılarımı anlatmıştım. sonunda 6 mb hızı alabildim (: maximum 2 verebiliyorlardı. neyse konu o değil.

dükkandaki modemi eve götürmüştüm benim modemde de sıkıntı olabilir diye. evdekinide iş yerine getirdim. iş yerinde ttnet iş yerim paketim vardı. ama evden getirdiğim modemi takar takmaz internete bağlandım. yani doping adsl k.adı ve şifremle iş yerinden internete bağlandım.

işin garibi doping adsl i aradım. durumu izah ettim. hiçbir yasal problem olmayacakmış. kullandıklarım benim kotadan gidecekmiş.

giderse gitsin. 16 mb 50 gb kotalı tarifem var.  santralin dibindeki bi eve gideyimde 16 mb hızı bi tadayım :D

edit: he bu arada bunun sebebi olarak bence modeme k.adı yazarken başına 1045 yazıyorsun. sanırsam bu yüzden hem santral hem telekom çakamıyorlar olayı. 1045 olduğu içinde doping adsl nin santralinde de bu tarz durumlar için önlem almamışlar sanırım.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

şu yazıyı okuduktan sonra süperonline e bi kat daha sevgim arttı :D

20mb :F

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

aslında tam olarak açık ta denmez.

normalde evimde doping adsl kullanıyorum. sonki sıkıntılarımı anlatmıştım. sonunda 6 mb hızı alabildim (: maximum 2 verebiliyorlardı. neyse konu o değil.

dükkandaki modemi eve götürmüştüm benim modemde de sıkıntı olabilir diye. evdekinide iş yerine getirdim. iş yerinde ttnet iş yerim paketim vardı. ama evden getirdiğim modemi takar takmaz internete bağlandım. yani doping adsl k.adı ve şifremle iş yerinden internete bağlandım.

işin garibi doping adsl i aradım. durumu izah ettim. hiçbir yasal problem olmayacakmış. kullandıklarım benim kotadan gidecekmiş.

giderse gitsin. 16 mb 50 gb kotalı tarifem var.  santralin dibindeki bi eve gideyimde 16 mb hızı bi tadayım :D

edit: he bu arada bunun sebebi olarak bence modeme k.adı yazarken başına 1045 yazıyorsun. sanırsam bu yüzden hem santral hem telekom çakamıyorlar olayı. 1045 olduğu içinde doping adsl nin santralinde de bu tarz durumlar için önlem almamışlar sanırım.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

geç dalganı geç :D superonline geldiği gün daha sokağa kablo döşerken çektirecem evime :p bıktım bunların hepsinden

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bu bug ttnetin ilk zamanlarında vardı deli gibi ip/port taraması yaptıktan sonra arayüzünde şifre olmayan yada şifresi anonim olan modemlere girip kullanıcı adı şifre alıp kullanırdık o zamanlar kotadan gitmesin diye ardından o bug ttnet tarafından kapatılmıştı. Yakındır onlarda kapatırlar bugu sanırım.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

+1, fakat son 1 aya kadar 20 mbps nin tadindan yenmiyordu. simdi 100 gb i asinca hizi 1 mbps e dusuruyorlar. sefil gibi kaliyorsun ortada ( soz mecliksten disari :) ). ayrica ttnet te felan 1 mbps lerin fiyatida heralde 49 lira ? ben 20 mbps kullaniyorum 49 liraya. saglam bi kazik yiyorsunuz :D

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

ajan bizde 16mb, gel bi akşam çaya takılırız :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    king_zombie
    king_zombie's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

+1, fakat son 1 aya kadar 20 mbps nin tadindan yenmiyordu. simdi 100 gb i asinca hizi 1 mbps e dusuruyorlar. sefil gibi kaliyorsun ortada ( soz mecliksten disari :) ). ayrica ttnet te felan 1 mbps lerin fiyatida heralde 49 lira ? ben 20 mbps kullaniyorum 49 liraya. saglam bi kazik yiyorsunuz :D

hocu torrentten çekince dosyaları o hız düşmüyor ttnette.superde de öyledir muhtemelen.ttnet 8 mb 54 lira.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:

ajan bizde 16mb, gel bi akşam çaya takılırız :D

Çayamı ? (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

king_zombie bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

hocu torrentten çekince dosyaları o hız düşmüyor ttnette.superde de öyledir muhtemelen.ttnet 8 mb 54 lira.

dusuyor bende hocam :|

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

benimde 1 mbit bağlantım 15 gündür 8 mbit olarak geliyo

ama faturam hala aynı :)

inşallah ayıkmazlar

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 13972 Toplam Mesaj: 22