Dost Kazığı Nasıl Olur Varmı Bilen ??
-
d3L1 bunu yazdı:
-----------------------------
ben yemedim :D
yedirirler valla hiç anlamazsın bile :( -
Profesor bunu yazdı:
la bende iskabil kağıdıyla oynanan dost kazığından bahsettin sandım başlığı görünce:)kafa kumara çalışıyo aq.hacı çok kötü bişey ben yaşadım.değer verdiğin birinden öle bi yanlış görünce kimseye güvenmiyor artık insan.ben ona şunu şunu yaptım değer verdim diyosun o bana böle yaptı.kısacası geçmişin hesabını çıkarıyosun.
valla bende aynen öle dedim hemen girim bi dişlerini çekim arkadaşların :D -
bende yedim. arkadaş karşı kaldırımdan gidio bi allahın slmını bile benden esirgedi p.ç güle güle gidiodu bide arkadamdan konuşması yoku beni deli etti ama ben bi bok yapmadım elemana ne hali varsa görsün geçenlerde evlendi düğün kartı göndermiş yaktım amk.
-
kazık yemek iyidir. tecrübe ve deneyim kazandırır.. :P
-
bende 12 senelik ipne bi çocukluk arkadaşımdan yedim gerçekten geriye dönük olarak tüm hayatımı tarttım...
baktım sürekli ben o piçe iyilik yapmışım 40 yılda birde o bana yüzüne bile bakmıyorum şimdi...
-
Çok sevdiğim bi kızla ayrılmam da etkisi olmuştu öle bi kazık yedidim
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------dost dedigim bir arkadasin hoslandigi kiz vardi
kiz benden hoslaniyordu
kizla ben cikmaya basladim
sanirim arkadasa attigim dost kazigi oluyor ama su an o kizla ne ben ne o arkadas cikiyor
simdi o arkadasla yine arkadasiz.
çok tehlikelisin abi sen ya :) -
aga benim ne sucum var
kiza zerre kadar ilgim yoktu kiz dedigin seytan tuyu var iste nasil olduysa bizde kapildik.
aslinda hepsini anlatmadim
kiz benimle cikti benden ayrildi o arkadasla cikmaya basladi ustelik nisanlandilar sonra ondan da ayrildi. simdi arada bir msn de gorusuyorum ikisiylede. ama ikisi birbiriyle gorusmuyor
erkek olan yakinda nisan dugun oyle olaylari olacak galiba, kiz hala bekar
-
bende 12 senelik ipne bi çocukluk arkadaşımdan yedim gerçekten geriye dönük olarak tüm hayatımı tarttım...
baktım sürekli ben o piçe iyilik yapmışım 40 yılda birde o bana yüzüne bile bakmıyorum şimdi...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------aga benim ne sucum var
kiza zerre kadar ilgim yoktu kiz dedigin seytan tuyu var iste nasil olduysa bizde kapildik.
aslinda hepsini anlatmadim
kiz benimle cikti benden ayrildi o arkadasla cikmaya basladi ustelik nisanlandilar sonra ondan da ayrildi. simdi arada bir msn de gorusuyorum ikisiylede. ama ikisi birbiriyle gorusmuyor
erkek olan yakinda nisan dugun oyle olaylari olacak galiba, kiz hala bekar
:D çok iyi ya :D